Клинтон у колу трговине сексуалним робљем са Космета

Сједињене Државе и њихови савезници у НАТО, као и Уједињене нације, већ неколико година јавно причају да корумпирани званичници унутар такозване косовске владе и полиције понекад учествују у илегалној трговини девојчица и дечака.

Косово је већ више од деценије коначно одредиште бројних отетих девојчица и дечака. На пример, у својој тромесечној истрази Глобал Пост је открио да су највиши нивои косовске владе које подржава САД умешани у трговину људима. Жртве трговине су обично малолетне девојке и тинејџерке које су отете, заведене и често присиљене на оно што значи сексуално ропство.

На територији Косова одвија се проституција која служи међународној заједници, америчким и НАТО војним снагама и Сједињеним Државама и помагачима који тамо делују. Чешће, кажу истраживачи, Косово је средиште трговине људима, децом и женама који се продају и проститутки за проституцију у Уједињеним Арапским Емиратима, Израелу, престоницама западне Европе и другим местима.

View image on Twitter
Пресудио себи: Џефри Епштајн био је Клитонов пријатељ

Према истрази Глобал Поста, неке високе политичке личности, посебно бивши команданти ОВК, заиста су били умешани у трговину женама и девојчицама. Штавише, Глобал Пост је добио неколико обавештајних извештаја од војних и обавештајних служби НАТО за које се такође тврди да су старији бивши команданти ОВК били умешани у посао сексуалног ропства.

Даље подупирући тврдње, различити добро обавештени људи, укључујући бившег обавештајног званичника НАТО-а, који је радио на Косову и западног дипломате са искуством у региону, сви кажу да је то у америчким, НАТО и УН круговима већ годинама познато. За бивше терористе ОВК, заповеднике – од којих су многи сада на позицијама велике моћи на Косову – верује се да су повезани са трговином сексом и дечијом проституцијом.

После окупације српске покрајине дечија проституција, која је била непозната појава, почела је да се повећава. Миротворац УН на Косову, који је тражио да се не именује, рекао је:

-Често чак и муслиманске девојке продају други чувари бордела. Њима тргују као говедима и рутински их премлаћују и дрогирају. Ако девојка покуша да побегне, бива силована или мучена. За 20 америчких долара дете је остављено „клијенту“ на 30 минута. За 2,50 америчких долара клијент је могао да купи боцу пива док се задовољавао. Сва деца добијају три слаба оброка дневно, прљаво место за спавање и лежерна одећа коју њихов албански власник инсистира да морају да обуку да би привукли клијенте.

ФРН је објавио више чланака у последњих неколико месеци о Џефри Епштајну и његовом педофилском кругу. Треба напоменути да упркос оптужници у случају дечијег ропства, она дефинитивно не покрива пуни обим Епштајнових стравичних злочина. Напротив, то је само врх леденог брега.

Годинама пре периода од 2002-2005. који је обухваћен оптужницом, Епштајн је био умешан у педофилску шему, у коју су такође укључени бројни високи НАТО и амерички званичници, војска и политичари. То се дешавало деведесетих година у време распада Југославије и НАТО агресије. Поред званичног присуства НАТО-а и САД-а, западни приватни војни извођачи такође су били присутни (пре свега МПРИ) и укључени у целокупну шему педофилског прстена.

Умешаност моћног клана Клинтон и њихов утицај (заједно са многим другим моћним америчким политичарима, попут Бајдена) је главни разлог зашто овај гнусни злочин није само стављен на страну, већ је и потпуно игнорисан и прикривен од стране масовно лицемерних западних медија. Међутим, Клинтонови (и Епштајнови) „хуманитарни напори“ у бившој Југославији нису прошли незапажено. Многи су их пажљиво слушали и гледали.

Према сведочењу бивше ропкиње, Клинтон је био присутан током сексуалних забава у којима је учествовало до двадесет малолетних девојака на осамљеном острву на Карибима. Ти снимци летења показују да је Клинтон неколико пута летео на острво Епштајновим приватним авионом. Клинтон је био у блиској вези са запосленима компаније Епштајн, која је саставила хиљаде фотографија голих младих девојака. А ове фотографије су коришћене као каталог за Епштајн да би своје девојке позајмио моћним политичарима и британским власницима, укључујући Клинтона.

Док је Епштајн оптужен за затворску казну због своје педофилије, Бил Клинтон је необично остао нетакнут, више него вероватно због пријатеља на високим положајима.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *