Kako u Atinu na lečenje?

Atinska klinika „Jatropolis“ (Iatropolis), sve više postaje centar za lečenje bolesnika iz Jugoistočne Evrope sa najtežim oblicima karcinoma i najsavremenija dijagnostička medicinska ustanova u ovom delu sveta. Ovde je poslednjih godina spas tražilo i više stotina pacijenata iz Srbije i zemalja bivše Jugoslavije, kojima su tumori uklanjani sajber nožem i tomo terapijom. Reč je o uređajima u radiohirurgiji, koji su do sada u svetu pokazali najbolje rezultate u borbi sa opakom bolešću.

Poslednjih meseci našoj redakciji javilo se mnogo čitalaca koji su se interesovali za ovaj vid uklanjanja tumora i detaljno se rapitivali šta je to sajber nož, a šta tomo terapija, čiji su to uređaji i kako funkcionišu. U čemu se ovaj vid radiohirurškog lečenja razlikuje od klasične hirurgije i posebno zračenja, da li se prilikom tretmana oštećuju zdrave ćelije i na kraju koja je procedura i šta treba uraditi da bi se otošlo na lečewe u Atinu.

Da ne bi pojedinačno odgovarali na sva ova pitanja i dileme ovom prilikom daćemo kroz fotografiju tačan opis sajber noža i tomo terapije kao i šta treba sve uraditi pre odlaska u Atinu.

 

Svi oni koji žele da zakažu konsultacije i raspitaju se omogućnostima lečenja u atinskoj klinici mogu to da urade i direktno na broj telefona: ​+381638286185 ili da postave pitanje i pošaqu nalaze na mejl: zdravko.elez@gmail.com

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *