Dijaspori daju i do sto evra za popravku zuba

Platforma Tourist Medical koja posluje u okviru Sharebico grupe dodeljuje vaučere dijaspori za stomatološke usluge u ordinacijama u Srbiji i BiH. Potrebno je samo da unesete Vaše kontakt podatke (Viber ili WhatsApp broj), i idealnu lokaciju ordinacije, da bi Vam bili dodeljeni vaučeri za najbolje ocenjene ordinacije u vašoj blizini.

Minimalna vrednost vaučera iznosi 2.000 din. a maksimalna 12.000 din. zavisno od veličine intervencije, svi koji se prijave dobijaju besplatan vaučer.

Već su bili dodeljivani vaučeri do 5.000 dinara, međutim za one najkrupnije intervencije koje uključuju implantate, protetiku, Hollywood Smile bi bili dodeljivani i vaučeri od 12.000 dinara i to u najbolje ocenjenim ordinacijama u Srbiji, BiH i regionu. Vaučeri su namenjeni i za dijasporu, ali i za loklano stanovništvo.

Hipotetički, i sa vaučerom od 2.000 dinara često možete potpuno besplatno da obavite manju intervenciju, plombu ili vađenje zuba, nemate nikakvu obavezu za dodatne radove, ili da iskoristite vrednost vaučera kao popust za veće intervencije.

Za prijavu popunite krtatak formular na klikom na link OVDE. Pored vaučera, dobićete i besplatne preglede i savete od strane najbolje ocenjenih stomatologa u Srbiji i regionu.

U cilju promocije oralne higijene, preventive, i oralnog zdravlja platforma Tourist Medical koja posluje u okviru Sharebico grupe dodeljuje ove vaučere. Jedina molba sa naše strane (ne i obaveza) bi bila da nakon pregleda i intervencije ocenite stomatologa kod koga ste bili preko linka koga bismo Vam poslali zajedno sa vaučerom.

Cilj je da podižemo transparentnost i da najbolje ocenjeni lekari, zasluženo, vremenom dolaze do izražaja, i to na osnuvu Vaših ocena.

Pošto smo u prethodnom ciklusu primili veliki broj prijava, i biće potrebno još nekoliko dana da se sve obrade i da svima budu dodeljeni vaučeri, ukoliko odmah želite da preuzmete vaučer i odradite intervenciju kod stomatologa stavite samo u napomenama „hitno“.

Ukoliko imate rodbinu i prijatelje u inostranstvu koji se preko leta najčešće vraćaju u posetu matici, možete ih informisati o ovoj akciji.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *