Smenjen ministar Hok koji je proterao Novaka

Postao je poznat kao čovek koji je deportovao Novaka Đokovića, a sada mu se sve to obilo o glavu. Aleks Hok je dobio ozbiljan udarac i smenjen je.

-Hok je bio deo mnogih kontroverzi, nekoliko puta je optužen za rasizam i korupciju. Proterao je Novaka Đokovića jer je smatrao da će negativno uticati na Australijance jer nije primio vakcinu protiv korone. Tviteraši smatraju da ga je stigla karma jer je oterao Novaka Đokovića – prenose mediji u Australiji.

Podsećamo, Novak je dobio vizu za Australiju, inače ne bi ni mogao da bude u avionu za Melburn. Dobio je medicinsko izuzeće od Medicinskog panela Australije, a vlasti Srbije su potvrdile da su Đokovićevi testovi pouzdani i tačni.  Ali, kada je stigao napravili su mu pakao od života i na kraju deportovali.

Hok inače vodi poreklo iz Grčke! Aleksandar Džordž Hok, kako glasi puno ime australijskog ministra, postao je član tamošnjeg parlamenta 24. novembra 2007, kao član Liberalne partije, u kojoj je od 1995. godine. Te 2007, kad je postao parlamentarac, počinje i njegov politički uspon.

Sada je ostao bez funkcije, karma ume da udari i uzvrati baš jako…

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *