Српска застава Милу „угрозила“ живот

Филмски режисер, продуцент и телевизијски водитељ Борис Малагурски објавио је на својом Фејсбук профилу и Инстраграму екслузивну информацију да је предсендик Црне Горе Мило Ђукановић у Мајамију позвао полицију када је један човјек у ресторану развио српску заставу.

Према ријечима Малагурског, Ђукановић је због развијене српске заставе тврдио да је животно угрожен.

Плесачица на забави на којој је био Ђукановић

„Док је Мило Ђукановић славио Нову годину у престижном ресторану Villa Azzur  у Мајамију, један Србин, који ми је послао ову слику и информацију, раширио је српску заставу поред њега. Према његовом наводу, Мило је био згрожен, звао је полицију и рекао да “му је живот угрожен и у 00:45 је изведен из локала под јаком пратњом полиције и обезбеђења“, написао је Малагурски на ФБ.

Такође, додао је да је и „птицама на грани је јасно да је његово вријеме прошло“.

„Браво за српски инат, браво свима који излазе на протесте широм Балкана за борбу, а Мило ће морати да се врати у Црну Гору да одговара за сва злодјела која је починио„, закључио је он.

Како је изгледао дочек 2020. године у престижном ресторану Villa Azzur у Мајамију гдје су гости носили естравагантне шешире, што се види по фотографији коју је Малагурски објавио, погледајте у вудеу који је направљен од кадрова из престижног ресторана.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *