Пропао полицијски пуч у Будви?

После пребијања и пуштања из затвора рано јутрос председник Општине Будва Марко Царевић са штакама и предсједник СО Крсто Радовић ушли су у  зграду Скупштине општине где се окупљају грађани. У кабинету су и шеф Никола Јовановић, секретар за инвестиције Младен Микијељ.

У свој кабинет са сарадницима је стигао и председник Скупштине општине Крсто Радовић, кога је такође јуче претукла Милова полиција. Он је поручио да је Општина ослобођена. Радовић је кренуо на састанак. Зграда Општине је у хаосу, свуда је отпад, а запослени полако улазе.

Вратили се на радно место: Марко Марковић, Марко Царевић, Никола Јовановић, Крсто Радовић

Пре уласка Царевића и Радовића избиле су тензије испред зграде Општине пошто је Булатовић на позив Мијомира Пејовића (Демократе) изашао испред зграде Општине. Тада је настало комешање. Како преносе Вијести, приватно обезбеђење насрнуло је на одборника Демократског фронта Ђорђија Вујовића. Он је прозвао Драгана Пурка Иванчевића да је ангажовао обезбеђење.

Након што су Вујовић и Пејовић изгурани из зграде од обезбеђења, грађани су покушали да пробију полицијски кордон, али после комешања, одборници ду смирили масу. Полицијски пуч, којим је јуче изведен на бруталлан начин и у општину уведени функционери криминалног режима, по свој прилици је пропао.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *