Novaka „izbacili“ sa Vimbldona!

Jedanput je slučajnost, dva puta je namera, tri puta je pokazatelj sistema. Verovali ili ne Novaka Đokovića nema na zvaničnom posteru turnira . Kako to objasniti? Pa, ne postoji pravi način osim da žele da mu pokaže da nije toliko omiljen. Favorit publike bez izuzetka je Karlos Alkaraz, a sa njim se na posteru od aktivnih igrača nalazi još Koko Gof.

Njih dvoje jesu budućnost tenisa i sledećih 10, 15 godina bi trebalo da se pitaju za sve velike titule, ali sedmostruki šampion nije zaslužio da ga tako zanemaruju. Ne može čovek, a da se ne zapita šta će biti kada jednom bude završio karijeru. Da li će biti zaboravljen i skrajnut?

Đoković za te trivijalnosti malo mari, ali su mnogi navijači bili uvređeni kada su videli to na internetu. Ipak, šta će biti kada vide da u samom kompleksu nisu smatrali da je potrebno da prikažu novu verziju gde su uz Rodžera Federera, Bjorna Borga, Serenu Vilijams, Štefi Graf prikazani Novak Đoković i Elena Ribakina.

Na internetu ona postoji, ali ne i na samom kompleksu. I upravo ovaj primer dobro pokazuje ophođenje prema sedmostrukom šampionu, ali to mu je kroz godine samo davalo veće motive.

Ipak, Novak ima 14 dana da im još jednom pokaže da za postere ne mari jer se zna ko je gazda u Londonu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *