Молимо вас, помозите породици Терзић!

Драги моји пријатељи, многи од вас су ме контактирали и питали како могу да уплате помоћ за породицу Терзић, поводом тешке трагедије која је задесила њихов дом. Моја пријатељица Јелена и њена кћерка Дамјана су страдале у пожару који је избио иза поноћи 15.01.2024.године док су сви спавали. Јелена је прва приметила ватру, позвала ватрогасце и пробудила мужа који је успео да спаси два сина Василија (9) и Гаврила (2,5), које је кроз прозор избацио и његове родотеље, док се Јелена која је отрчала на спрат да изнесе успавану Дамјану, није могла извући из ватреног обруча и њих две су изгореле.

Бол, мук, сузе, страшан осећај туге који ме од јуче мучи при помисли на њихов тако страшан крај. Осећај неизмерног саосећања за мужа, дјецу, Јеленине родитеље и Љубишине родитеље који су остали да носе тај страшан крст иза њих две.

Питања која ће их мучити у наредним данима и годинама ће бити претешка, осећај кривице оних који су преживели је такође познат у медицини.

Желим да се захвалим свима вама мојим ПРЕДИВНИМ ПРИЈАТЕЉИМА – ЉУДИМА са великим словом „Љ“ који сте ме контактирали, уплатили новац преко ове акције коју је покренула Јеленина школска другарица из Аризоне, Драгана Марић а најдивнија вијест је да се скоро за 24 сата скупило 11750 долара- акција прикупљања новца се још наставља, бонус још није испуњен.

Многи од вас сте питали за неки лакши начин уплате, и зато вам се данас поново обраћам.

Позвала сам Јелениног мужа и то је био један од тежих разговора у мом животу.

Добила сам одобрење од њега да објавим јавно његов број телефона и име и презиме, како би из иностранства или Србије могли да уплату извршите преко Western Union. Њен супруг скрхан болом вам се свима унапријед захвалио и рекао да ће када се акција буде завршила, лично преко тв.канала,обратити и јавно објавити цифру која је слупљена а све иде у куповину дома за синове који су остали живи Василија и Гаврила.

Укључили су се још „Вукови“ са Пала и појединци да би се сакупио новац за нови дом. Кућа у којој се десила најгора трагедија није више безбедна а вратити се у њу, емоционално би било превише болно. Љубиша је сада подстанар и општина Пале је уплатила шест мјесеци станарину. До тада мора да има нови дом.

Поново вас понизно молим да наставите са уплатама и вашим делењем објаве.

Све је драги моји пријатељи велика помоћ. Са мог профила 170 пријатеља је до сада пренело ову вест и апел, па њихови пријатељи и њихови, и у недоглед иде ова умрежена хуманост и људска љубав.

Пар пријатеља су кометарисали да је проценат велики преко gofuondme. или преко Вестерн УНИОН. али у оваквим тренуцима се у пар додатних евра не гледа. Моја дивна пријатељица Б. јуче је уплатила 200 евра на Вестерн Унион а доплатила 4,70 евра трансфер услугу. Ви процените да ли је то много.

Уклопите се у колило можете, са њиховом трансфер услугом, па ако дајете пример 20 евра, уплатите 17 а остало нека буде за трансфер. Како год…

Само желим да поручим да је све, све сада огромна помоћ, сваки евро и свако делење објаве!

Ко нема новац, нека подели објаву, и то је знак љубави!

Сутра ће ми Љубиша јавити број жиро рачуна његовог рођака из Србије тако да ћемо имати све могућности и начине за помоћ преосталим члановима ове тешке трагедије.

Вама желим да кажем да вас много поштујем, волим да сам вам захвална колико замислити не можете, да сте ми сузе од ганутости натерали на очи вашим одзивом, уплатама а вас пар, знате већ који сте, уплатама чак великих свота желећи да останете анонимни, јер сте рекли да једино тако желите помоћи.

Овакве акције и у најтежим тренуцима враћају осмех, вјеру у доброту и људе и наду да се Сунце и љубав никада неће угасити због вас таквих. Волим вас!♥️

Наставимо са уплатама, делењем објаве и помоћи .

Преко WESTERN UNION уплаћујете на име ТЕРЗИЋ ЉУБИША – БИХ – НАПОМЕНИТЕ ДРЖАВУ

БРОЈ ТЕЛЕФОНА ( да би му послали број уплате)

Терзић Љубиша

0038766/299732

За уплату Вестерн Унион треба вам само име и презиме и државу у којој живи БиХ, али његов број телефона остављам како би му преко вибера послали усликану уплату због броја уплате помоћу ког диже новац.

Жиро рачун за Србију јављам сутра.

Хвала вам пријатељи?

Апел написала: Алекс Сашка

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *