Jokić nagradu najboljeg u NBA primio u štali!

Nikola Jokić porimio je MVP nagradu u rodnom Somboru, gde su ga u štali za konje iznenadili najbliži, od članova porodice do trenera Majka Melouna.

MVP je konjem došao po nagradu, a napolju su svirali tamburaši. Jokić je doterao konja do pred štalu, a onda je skinuo kacigu i naočare i zaplakao. Jokiću je uručen prigodni pehar za 75. godišnjicu NBA lige, pored trofeja NBA najkorisnijeg igrača, koji će mu biti uručen naknadno.

Trofej, sastavljen od čvrste kristalne košarkaške lopte, sadrži 3D laserski urezan logotip NBA 75 i okačen u njegov centar. Tu, u Somboru bilo je prisutno nekoliko ljudi, među kojima je bio i trener Majk Meloun i njegov agent Miško Ražnatović, koji je preneo i svoje utiske.

-Nikola Jokić je iznenadio ceo svet tako što je postao MVP NBA lige – rekao je Ražnatović.

On je opisao i kako su iznenadili Jokića, na mestu gde se oseća najkomfornije – u štali sa konjima.

-Dve godine zaredom, Nikola Jokić osvaja prestižnu titulu najboljeg igrača sveta. Ovogodišnji trofej Nikola je primio u svom rodnom gradu, Somboru, okružen porodicom, prijateljima, trenerom, generalnim menadžerom i vlasnikom kluba. Uz veliki timski rad uspeli smo da ga danas iznenadimo, kao što je i on sam priredio najveće iznenađenje celom svetu, dominirajući svetskom košarkaškom scenom dve godine zaredom. Ima nešto u tem Somboru – rekao je Ražnatović.

Na fotografijama koje je podelio, slikao se sa nagradom na pumpi, a u jednom trenutku se grli sa najboljim igračem planete.

Jokić je u obe sezone u MVP trci pobedio Džoela Embida, koji je bio glavni konkurent, a ove sezone i najbolji strelac NBA lige. Pogledajte delić atmosfere u video prilogu:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *