Hrvatski zečevi i srpska sirotinja

Piše: Vedrana Rudan 

I zecu se k..ac na sirotinju diže. To je poznata, stara hrvatska poslovica. Samo u tom kontekstu možemo objasniti zašto su u posljednje vrijeme Hrvati krenuli mlatiti Srbe.

Srbi kao bilo kakav faktor u Hrvatskoj ne postoje. Ima ih u vukojebinama Dalmatinske zagore i nešto sitno u gradovima. U Dalmatinskoj zagori žive starci bez struje i vode koji s vremena na vrijeme smiju nešto reći perverznom novinaru koji misli da i sirotinja ima pravo na život i onda kada je srpska.

Kad tekst izađe, ako ga urednik pusti, novinaru zečevi preko portala jebu četničku mater i pitaju ga gdje je bio devedeset i prve i jebe se njima što je novinarčić devedeset i prve plivao tati u jajima.

Ako se neki novinar usudi na temu mlaćenja Srba obratiti direktno, ima jedan ludi Stojanac koji je to učinio, našem premijeru, njemu pukne film. Novinara na licu mjesta proglasi “aktivistom”, drugo ime za četnika, i demonstrativno odjebe u obližnju oštariju.

Kakve veze, je li, ima premijer sa sranjem koje se dešava u Hrvatskoj? Neka institucije rade svoj posao, nema premijer vremena za pizdarije dok njega i pratnju u ohlađenoj oštariji čeka zubatac, ne iz uzgoja.

I tako ovih dana krenuše zečevi uzdignuta kurca uređivati Lijepu Našu. Negdje Srbinu polome noge jer je gledao utakmicu, pa tresnu dijete, poznato je da se svako Srpče pretvori u Srbina, dobra je ideja i sedamdesetogodišnjem starcu razbiti tintaru, ionako će policija privesti Srbina, ne zeca.

Naši političari i političarke imaju samo lijepe riječi za zečeve. Jasno je njima da je bolje da se zečevima diže kurac na sirotinju nego da im se, ne daj bože, digne na njih. Siroti hrvatski političari. Nema u Hrvatskoj zeca kome će se dignuti na Plenkovića, Kolindu i policajku iz Kanade. Naši političari su doktorirali kastraciju zečeva.

Moram objasniti zašto Hrvate nazivam zečevima kad su, je li, hrabro i goloruki nasrtali na neprijatelja? Zaboravila sam tko je prvi počeo, pička mi, je li, materina, je li, četnička. Zečići, zaboravili ste, svoji ste na svome, otjerali ste ih, čemu erekcija nakon toliko godina i veličanstvene pobjede?

Ne, nemam ništa protiv dizanja kurca kad se pravom mužu digne kurac na junaka. Sjećate se kad su ne tako davno britanski NATO junaci provalili u Zadar? Bili su naoružani, u punoj snazi. Popišali su i posrali Zadar, razvalili kafiće, nisu platili piće, čiste Hrvatice hvatali su za hrvatsku guzicu, rigali su gdje su stigli i u hrvatskom gradu jebali mater Hrvatima.

Gdje ste bili, zečići? Gdje je bila policija? Tko je branio Zadar od agresora? Kome se tih dana u Zadru dignuo hrvatski kurac u cilju obrane svetog nam tla? Ja ću vam reći ono što znate. Nikome.

NATO dečki nisu sirotinja, NATO dečki imaju palice, šake, oružje, moć, status. NATO dečki nisu bijedni hrvatski Srbi koje svaki hrvatski zec smije jebati.

Zato vas prezirem, zečići. I vas i one koji vas huškaju. Da imate malo mozga znali biste kome bi danas u Hrvatskoj trebalo razbiti glavu. Možda i imate mozga, ali nemate muda.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *