Ovacije za Sinišu!

Фотографија корисника Filipovic BiljanaTrener Bolonje Siniša Mihajlović se pojavio na utakmici prvog kola nove sezone Serija A  u italijanskom fudbalskom prvenstvu. Srpski stručnjak je šest nedelja proveo u bolnici, pošto mu je dijagnostifikovana leukemija.

Mihajlović je uprkos terapijama odlučio da napusti medicinsku ustanovu i da sedi na klupi svog tima u meču protiv Verone. Fudbalska planeta se večeras klanja sjajnom rpskom treneru, koga su na stadionu Bentegodi dočekale ovacije, ne samo navijača Bolonje, već i domaćih tifoza.

Mihajloviću je dijagnostifikovana leukemija i odmah je hospitalizovan, ali je ostao u kontaktu sa ekipom i stručnim štabom putem modernih tehnologija.

„To nije bilo dovoljno za Mihajlovića, pa je poželeo da prisustvuje otvaranju nove sezone. To je rizičan potez jer hemioterapija može da dovede do slabljenja imunog sistema, ali prema poslednjim izveštajima njegovi doktori rade sa medicinskim osobljem Bolonje kako bi sprečili eventualne komplikacije“, navode italijanski mediji.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *