Џонију Депу српски орден на Сретење

Холивудски глумац Џони Деп биће одликован Златном медаљом за заслуге Републике Србије, за изузетан допринос нашој земљи, у њеним напорима за ширење и унапређење локалне уметничке заједнице, саопштила је данас маркетиншка агенција Њу медија тим.

Како је најављено, Деп ће Златну медаљупримити на Сретење 15. фебруара поводом Дана државности. Деп је претходно био јесенас у Београду када је промовисао анимирани серијал „Puffins Impossible“ произведен у Србији, а креиран у студију за производњу анимираних садржаја „Jерволино студиос“, у власништву Андрее Јерволина и Монике Бакарди, оснивача матичне компаније „Iervolino end Lady Bacardi Entertainment“.

Продукцију серијала потписује „Архангел дигитал студиос“ глумца Милоша Биковића, преноси Танјуг.

„Активно учешће у промоцији серијала ‘Puffins Impossible‘, у којем Деп позајмљује глас и карактер главном јунаку, као и његове похвале о изузетној креативности младих људи у Србији и њиховом професионализму, помогли су у позиционирању локалне уметничке сцене на светској мапи филмске индустрије“, наводи се у саопштењу.

Како је најављено, „Puffins Impossible“ ће ускоро бити доступан на највећим светским стриминг платформама „Епл ТВ“, „Амазон прајм видео“ и другима.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *