Džejmi Oliver zove Srbe na posao

Britanski kuvar i TV lice Džejmi Oliver otvara restoran u Beogradu, a sada se u potrazi za radnicima u novom lokalu lično obratio ljudima u Srbiji.

„Zdravo, dragi ljudi. Pozdrav od Džejmija Olivera! Imam sjajne vesti za vas. Otvaramo naš prvi restoran u Srbiji u prelepom Beogradu. Moj tim i ja tražimo prave ljude da dođu i pridruže se našem timu. Ako gajite strast prema hrani i ugostiteljstvu i ako želite da budete deo sjajnog tima kome je stalo do vašeg razvoja i zadovoljstva, prijavite nam se što pre“, istakao je Džejmi u snimku objavljenom na zvaničnoj stranici njegovog novog restorana. Džejmi Oliver traži kuvare, barmene, menadžere…

Kako stoji u oglasu na njegovom sajtu, Džejmi Oliver za svoj restoran u Beogradu traži radnike za mnoge poslove: kuvare; zamenika šefa kuhinje; glavnog kuvara; barmene; menadžere; direktora logistike; generalnog menadžera; konobare; hostese; pomoćno osoblje.

Kako je istaknuto na njegovom sajtu, jedino što treba da uradite jeste da sa sobom ponesete svoj CV i sa njim lično dođete u prostorije budućeg restorana sutra, 9. novembra od 12 do 20 časova. O plati nije govorio, a nema ni informacija na sajtu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *