Биковић међу десет водећих руских глумаца

У Русији је наведено десет најважнијих домаћих глумаца у последњих десет година, а занимљиво је да се међу њима нашао и држављанин Србије Милош Биковић.

Међутим, то није ништа необично. Биковић је један од најтраженијих и најбоље плаћених глумаца у Русији. Он не игра само у комедијама, него и драмске улоге. Тако је протекле јесени на Првом каналу емитована серија „Магомајевˮ, у којој је Милош одиграо главну улогу, познатог совјетског певача Муслима Магомајева. Али српског глумца Руси су најбоље запамтили по улози у филму „Слугаˮ који је забележио највећу зараду у историји руске кинематографије.

Како пише информативни портал и часопис „Бюллетень кинопрокатчикаˮ, на врху списка нашао се Данила Козловски (са Биковићем игра у руском филму „Бездушни 2ˮ). Овог глумца руска публика је приметила по највећем броју квалитетних улога. На другом месту се нашао Александар Петров (са Биковићем игра у руском филму „Ледˮ). На трећем месту нашао се Петар Фјодоров. Осим Биковића, међу првих десет су ушли Иван Ургант, Владимир Машков, Дмитриј Нагијев, Константин Хабенски, Фјодор Бондарчук, Сергеј Светлаков.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *