Žurka u Noletovu čast: Veseli se srpski rode!

Porodica Novaka Đokovića je najboljem teniseru sveta organizovala žurku u Beogradu povodom obaranja rekorda po broju nedelja na vrhu ATP liste. Srbin je ovog ponedeljka započeo 311. nedelju na čelu ATP karavana.

Zbog toga je Srđan Đoković organizovao doček kod restorana „Novak“ na Novom Beogradu gde se okupilo nekoliko stotina ljudi. Organizovan je i manji muzički nastup. Novak je stigao negde oko 18:30h, a tada se broj ljudi značajno povećao.

Foto: StarSportUpriličen je i vatromet u čast rekordera.

“Danas je poseban dan i za mene i za porodicu i za Srbiju. Hvala vam za uspeh, ovo nije samo moj, nego i vas i cele nacije. Ja sam to najviše shvatio pre deset godina. I pre toga. Ali me je nekako najviše dirnulo ono iz Beograda 2011. posle Vimbldona kad sam prvi put postao broj 1. Srbija je tada priredila nešto na čemu ću vam večno biti zahvalan. Zato osećam ogromnu čast i zadovoljstvo što vas predstavljam. Znam da vam kidam živce, ali nadam se da uživate u tome”, rekao je Novak na dočeku.

Nole je plesao sa majkom ispred restorana u kome se održava slavlje, podijelio poklone prisutnima, a onda je sa svima zapevao pjesmu „Veseli se srpski rode…“ .

Foto: StarSport

Proslava je nastavljena u restoranu „Novak“, u krugu prijatelja i porodice Đoković.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *