Zlatni reket za Novaka!

Novak Đoković je osvajanjem Rolan Garosa ispisao tenisku istoriju i postao prvi muškarac sa 23 grend slem titule u pojedinačnoj konkurenciji. Impresivan rezultat iz Pariza pokušavaće da nadogradi u narednom periodu, ali i ovako je dovoljno da se njegovim uspesima ponose navijači i sponzori koji ga godinama prate – među njima i kompanija Hed koja mu je napravila zlatni reket!

Jasno je da sa njim Novak neće krenuti u pohod na nove trofeje, ali je lepo videti kako se jedan od najvažnijih sponzora potrudio da obeleži veliki rezultat. Hed je angažovao čoveka koji je napravio repliku Novakovog reketa, ali kompletno u zlatu, što sigurno niste imali često priliku da vidite. Pogledajte kako je najbolji teniser ikad Novak Đoković dobio neobičan poklon:

„Još uvek nadrealno. Ne možemo da prestanemo da se prisećamo Novakovog dostignuća. Da proslavimo njegov veliki uspeh i poseban trenutak, angažovali smo umetnika da napravi zlatnu repliku Đokovićevog reketa. Trofej je napravljen specijalno za Novakov novi rekord #23 grend slem. Pogledajte i uživajte u pogledu zajedno sa Novakom. Šta će biti Novakov sledeći rekord?“, napisali su u objavi na društvenoj mreži iz kompanije Hed.

Znajući Novaka i ovo će biti jedan od podstreka za što bolje rezultate do kraja karijere. Već početkom jula sledi Vimbldon na kojem će srpski teniser biti prvi favorit, zatim US open na kojem bi potencijalno mogao da pojuri kalendarski slem odnosno sva četiri najveća trofeja… A sponzori nek razmišljaju šta će sledeće da izliju u zlatu!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *