Зауставите рат сатаниста против човечанства!

Српски новинар и публициста Мишо Вујовић написао је писмо председнику Америке Доналду Тпампу у коме га моли да се одупре, како је навео, чуварима мрака и дубокој држави на челу са Билом Гејтсом, која је кренула у општи рат против човечанства. Писмо овог угледног новинара преносимо у целини:   

Пише: Мишо Вујовић

„Председнику САД господину Доналду Трампу

Поштовани председниче Трамп,

Народ коме припадам већ одавно је део психо-менталног и хемијско – биолошког експеримента који је, попут арсенала нуклеарних пројектила, експлодирао широм планете. Срби, Ваши савезници у две велике војне, још деведесетих, по налогу оних истих центара моћи, чији је циљ данас ваша глава, циљно су одстрељивани и обезглављивани, тровани осиромашеним уранијумом и разним биолошким отровима о чему сведоче на десетине и стотине хиљада оболелих од канцера и ретких аутоимуних болести, раније непознатих на овим просторима.

Српски народ је, својим слободарским принципима, супротстављању германском инперијализму у Првом светском рату, нацизму у Другим светском рату стекао традиционалне непријатеље, који су заједно са поменутим центрима моћи деведесетих година организовали крваво цепање Социјалистичке Федеративне Републике Југославије, настале на остацима истоимене краљевина коју је крвљу од 1 500 000 живота у Првом светском рату створио српски народ. Страдала је једна четвртина становништва Србије.

Но нећу вас замарати историјским чињеницама или ламентом над судбином свог народа у чијем је, биолошком и историјском коду хришћански архетип страдања, због идеала слободе и Бога правде кога у својој химни призива.

Подсетићу Вас уважени председниче на две битне чињенице : Срби су крајем 14. столећа први зауставили продор ислама на Запад, спашавајући хришћанску Европу чије су поделе довеле ислам под капије Беча. Због те чињенице данас су Косово и Метохија више од територије и тај мит се огледа на сваком педљу те свете земље украшене непровенљивим културним благом.

Где у свету на тако малом простору, осим Јерусалима и Свете Горе, постоји 1300 хришћанских богомоља?
Друго: У двадесетом веку српски народ се први супроставио исламском међународном тероризму, најпре у Босни, касније на КиМ. Сада када дубока држава креће у освајачки поход биолошким оружјем, јасно је ко је формирао Исис, Ал Каиду и зашто су Срби бомбардовани у Босни 1995. и СР Југославији 1999.године. Јасно је, са ове дистанце зашто су сви нацистички савезници под истим кишобраном као и зашто поново исти лобисти покушавају да Републику Српску прогласе геноцидном творевином. Немојте заборавити да Вас је већински подржала и подржава, огромна српска заједница у Америци.
Повод мог обраћања је јавно манифестовање морбидног цинизма и претњи новим разорним вирусом, једног од креатора биолошког рата Била Гејтса и његова нескривена стратегија о депопулацији планете или убијања људи вирусима и вакцинама. Чуварима мрака или Дубокој држави којој се од председника Линколна до Вас супротставио једино председник Џон Кенеди, кренула је у општи рат против човечанства. То што је неко, седећи на милијардама долара, умислио да је обезбедио адекватну заштиту од неког вируса у великој је заблуди. У рату заштићених и моћних нема. А свако оружје је бумеранг.
Чувајте снагу и енергију, усредсредите се на спречавање хаоса у Вашој земљи, која се налази на ивици рата. Ваши противници су бомбардовали и разорили Србију. Свесни смо и тада и данас да је Америка само средство у њиховим рукама и да ће горети ако процене да ће на њеној ломачи профитирати.
Стога Вас молим уважени Председниче, да се не расплињавате “миром по свету”, успели сте да пацифијујете неколико озбиљних претњи, као што је криза у Корејском полуострву, подигли сте економију, али сте и даље “инцидентна појава” окружена хоботницом дубоке државе. Зато сте добили хаос и претећу катастрофу пред предстојеће изборе.
Уколико не успете да ослободите Америку из сатанистичких канџи свет ће постати још горе место од Дантеовог “Пакла”.
Желим Вам да своју земљу вратите приципима зацртаним у преамбули Устава САД из 1787. године где децидно стоји:
“Ми, народ Сједињених Држава, да бисмо створили савршенији Савез, успоставили Правду, осигурали унутрашњи мир, побринули се за заједничку одбрану, унапредили опште Благостање и обезбедили Благодати Слободе и себи и своме потомству- прописујемо и доносимо овај Устав за Сједињене Америчке Државе”.
Бранећи и поштујући Устав САД бранићете и право малих народа на слободу, демократију и суверенитет! У име тих вредности Вас поздрављам и желим Вам тријумф у рату добра и зла“!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *