Za vas kuva Almazan Kitchen

Majstori svog zanata Aleksandar i Boban Boki Almažan oduševljavaju svet svojim video klipovima kuvanja u šumi. Na stranicama portala „Tamo daleko“ nastavljamo da se družimo sa ovim izuzetnim ljudima, kojima može da pozavidi i čuveni Džejmi Oliver.

Bez sumnje Englez je vrhunski kuvar, svojom pristupom uveo je pravu revoluciju u kuvanju pred kamerama, ali ovo što su uradila dvojica Srba, dalo je kulinarstvu sasvim novu dimenziju. Oni nisu stali pred kamere milionskog auditorijuma, već otišli u šumu, u zagrljaj majci prirodi, od nje uzeli sve zdravo i prirodno i to krčkaki, snimili i preko YouTube kanala pustili, pa ko voli nek izvoli.

Mimo svih očekivanja internet i youtube eksperata, oni su za kratko vreme „osvojili“ planetu i privukli armiju desetina i desetina miliona fanova, koji ne mogu da dočekaju da Boban i Aleksandar, Almazan Kitchen, okače novi video snimak pripreme nekog od njihovih specijaliteta sa ukusom srpske, ali i drugih kuhinja naroda u okruženju Srbije i sveta. Evo izbora za danas za čitaoce portala „Tamo daleko“.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *