Vodič za zavodjenje Srpkinja

“Srpkinje su među najlepšima na svetu, a njihova atraktivnost može da se takmiči sa svetskim standardima lepote”, jedna je od rečenica kojom svoj članku počinje sajt “Eurowoman”.

Naime, sajt Eurowoman nastao je sa idejom kako strancima ali i domaćima što bolje prebližiti žene širom Evrope. Opisuju njihov izgled, navike, njihova intresovanja… U svom “Sve što treba da znate o zabavljanju sa Srpkinjama” članku, opisali su prosečan profil Srpkinje i način kako je osvojiti.

“Srbija je mala država na Balkanskom poluostrvu, čije se stanovništvo istorijski formiralo pod uticajem jezika i kulture Južnih Slovena. Srpski mentalitet bio je pod uticajem keltske, starogrčke i starorimske civilizacije, uz primese mediteranske i ruske tradicije. Kao rezultat toga, nastalo je mišljenje da su Srpkinje među najlepšima na svetu, a njihova atraktivnost može da se takmiči sa svetskim standardima lepote”, počinje članak.

Dalje, u vodiču za strance navodi se:

“Većina muškaraca kada žele da zasnuju porodicu, obratiće pažnju na Srpkinje jer one imaju srce i osobine koje inspirišu muškarce. Takođe, mnogi srpske dame smatraju slatkim i privlačnim zbog osobina karakterističnih za srpske devojke – uz prosečnu visinu žene u koja je 167 centimetara, Srpkinje mogu da se pohvale dugim nogama i raskošnim figurama. Imaju zavodljiv pogled i ženstvene su, a svojom odećom ističu atribute – odlučuju se za duboki dekolte, kratke suknje i visoke potpetice.

Srpkinje su otvorene za nova poznanstva i rado komuniciraju sa različitim ljudima. Obično vrlo lako nalaze zajednički jezik sa drugima, bez obzira na godine, pol i nacionalnost. Srpkinje su uvek u centru pažnje u svakom društvu i dobro se osećaju među drugima. Vole da se zabavljaju, a smeh i veselje je nešto što definitivno ide uz njih.

Takođe, Srpkinje su emotivne u punom smislu te reči. Ne stide se da pokažu svoja prava osećanja, vole da sklapaju prijateljstva, a možete da se oslonite na njih u teškim trenucima.

One su i hrabre, poštene i iskrene, a obmanjivanje drugih je za Srpkinju neprihvatljivo.

S druge strane, o njima vladaju predrasude. Uglavnom ljudi misle da su neozbiljne i spremne da flertuju sa svima, ali i da ih je teško osvojiti jer imaju previsoke zahteve pošto su – savršene. Zapravo, srpske devojke imaju visoke standarde isključivo za sebe, a zapravo su tople i prijateljski nastrojene prema drugima”, piše Eurowoman.

Takođe, tu se nisu zaustavili, te su naveli i na koje načine osvojiti srce Srpkinje.

“Srpkinje su otvorene za nova poznanstva, a da li ćete ostati prijatelji ili će biti nešto više, zavisi od vas. Srpkinje cene karakter, ali važan im je i izgled muškarca. Tokom razgovora važno je da ne pričate samo o sebi, već da slušate šta ona ima da kaže. Srpkinjama je veoma važno da vide da je muškarac zainteresovan za njih. Pokažite interesovanje za srpsku istoriju, umetnost, kuhinju, arhitekturu i prirodu. Platite račun i nakon dejta je odvezite kući, jer Srpkinje vole brižne i galantne muškarce. Ne pričajte o politici i ne preterujte sa romantikom.

Za kraj, naveli su još jednu konstataciju:

“Srpkinje žele uz sebe ambicioznog i odgovornog muškarca koji ima cilj u životu i spreman je da ulaže u porodicu. Ne morate da budete basnoslovno bogati, ali morate da stojite sa obe noge na zemlji jer Srpkinja ne želi da izdržava i na grbači nosi muškarca”, rekli su.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *