Ванземаљци нас штите од нуклеарног оружја!?

Сензационалне тврдње о НЛО и ваземаљцима износе бивши амерички официри, који траже да америчка влада коначно каже истину о посетиоцима из свемира и њиховим порукама Земљанима

Од 2008. године, група бивших официра америчког Ваздухопловства објављује невероватне извештаје о НЛО који су наводно показали изразито интересовање за локације на којима се налази нуклеарно оружје. Они траже да се америчка влада примора на обеледањивање „истине“ о ванземаљцима.

Ванземаљци искључују наше нуклеарно оружје како би демонстрирали колико су надмоћни, тврди један од  активиста који је желео да оконча „владин ембарго истине“, преноси Дејли стар.

Стефан Басет је оснивач Истраживачке групе за парадигме, која се неуморно трудилда осветли „истину“ о ванземаљцима и НЛО-има. Он тврди да је неколико сведока приметило неидентификоване ваздушне објекте, манипулишући нашим нуклеарним оружјем које с лакоћом чак и „искључују “. Међутим, Басет истиче да то не представља претњу за човечанство.

„Више пута су искључили наше нуклеарно оружје. Да ли то значи да су лоши? Сведоци догађаја, а има их много, углавном верују да то није претња, већ порука. То није била претња, већ порука да су те ствари бескорисне. Као да су хтели да поруче: ‘Све је то бескорисно, видите да можемо да га искључимо кад хоћемо. Зашто се једноставно тога не решите’‘, сматра Басет.

Ово није први пут да се тврди да ванземаљци искључују нуклеарно оружје и показују интересовање за војне базе. Бивши поручник америчког ваздухопловства Боб Џејкобс један је од групе бивших официра, који се појавио 2008. године на Си-Ен-Ен телевизији у емисији „Лари Кинг уживо“, како би изнео тврдњу да су НЛО активирали ракетне системе у пет ваздухопловних база у пет различитих држава, али да је влада Сједињених Држава наводно прикрила те информације.

Боб Салас, бивши капетан америчких ваздухопловних снага и Боб Џемисон, бивши официр, изнели су сензационалну тврдњу да је током ракетне пробе 1967. године „сноп светлости онеспособио бојеве главе“. Због инцидента заведеног под ознаком „Малмстром АФБ НЛО“, ракете усред Монтане привремено су биле неупотребљиве.

„Ваздухопловне снаге су то истраживале потајно, верујем до 1972. Мислим да тај сноп нема овоземаљско порекло. Могао је да шаље сигнале свакој од наших ракета посебно. Опрема за вођење и контролу била је потпуно онеспособљена „, рекао је Салас.

Надређени су, како каже, тражили од њега да потпише документ о чувању тајне у којем се обавезао да никада неће говорити о том инциденту. Боб Џејкобс, бивши официр за инструментално опремање америчког ваздухопловства, тврдио је да се на снимку који је снимио  1954. у ваздухопловној бази Ванденберг јасно види НЛО, али да су снимак запленили агенти ЦИА.

Стефан Басет раније је за Дејли стар рекао да је америчка влада  приморала НАСА да искључи директан пренос са Међународне свемирске странице кад год се појави НЛО. Басет, који је дуго водио кампању да влада прекине свој наводни ембарго на истину о ванземаљском животу, тврди да су свемирској агенцији везане руке када је у питању објављивање „истине“ о  НЛО.

Насловна фотографија: „Плава књига“из 1960. године у чијем извештају војно-посматрачког пројекта се наводе подаци о НЛО

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *