Astrolog Čukić: Sve bliže konačan pad Đukanovića

Povodom najnovijih dešavanja u Crnoj Gori razgovarali smo sa poznatim srpskim astrologom Mihailom Čukićem, koji je uoči crnogorskih parlamentarnih izbora izneo više nego jasnu prognozu da će Demokratska partija socijalista, čiji je neprikosnoveni lider Milo Đukanović, izgubiti, ali da će taj poraz i njegov pad potrajati.

  • Gospodine Čukiću, šta ste tačno mislili kada ste izjavili dug pad. Da li je to vezano sa opstrukcijom koju predsednik Crne Gore čini prema parlamentu.

-Naravno, gubitkom parlamenta on je izgubio jednu polugu vlasti a ostale su mu tri: njegova funkcija, pravosuđe po njegovoj meri i udružena tajna policija sa kriminalanim organizacijama. Čovek njegovog kova, lukavo iteligentan onako kako je Dučić opisao lukavost, primirio se nakon gubitka parlamenta i spremio novu taktiku koja ne pita za cenu kada je njegova privatna država u pitanju i kada treba održati na vlasti DPS aparthejd, dosad neviđeni kastinski sitem vlasti u svetu.

  • Šta predviđate za dalje?

-Pad Mila Đukanovića je neizbežan. Ne radi se o političkim kalkulacijama radi se o ispoljenju sudbine. Naime, ono čime se ja bavim, a to je astrologija isključuje lične i druge simpatije ili antipatije. Jednostavno se u svakoj natalnoj karti meri snaga ličnosti, snaga života i događaji koji uzdižu ili obaraju osobu. Đukanovićeva natalna karta je specifična, sa punom 12. kućom koja i označava tajne operacije, te institucije zatvorenog tipa vidi se jasno sled događaja. Iznikao niodkud, postao je deo čuvene trojke mladih političara koji je jedini opstao. Logika toga je da su brojne zakulisne radnje, što je osobina njegovog horoskopa dovele do njegove duge vladavine, a ne njegova sposobnost. Nevidljiva ruka koja ga drži, odnosno kaoja ga je držala dok Saturn proletos nije prvi put ušao u Vodoliju, očigledno je pružena sa zapada. Ta ista ruka je držala i Miloševića dok im je odgovarao. Ulazak Saturna u Vodiliju, znak koji je u 12. kući Đukanoviću i koji je njegovo mesto uspona i pada, po onoj narodnoj „ko visoko leti….“ ukazao je da je za zapad on potrošena roba. Na najdirektniji je način odbačen od USA amabasadorke koja je par dana nakon izbora to i demonstrirala bilbordima i odlaskom u centar pobune, Berane 14. septembra 2020. godine.

  • Mislite da je uskraćivanje podrške zapada razlog Đukanovićeve nervoze?

-Ne volim da mislim o stvarima koje tumačim, samo čitam šta relevantne mundane i natalne karte ukazuju. Odbačen je od zapada jer je previše ojačao. U Londonu, tačnije u Sitiju, kolaju glasine o tome da je napravio niz povezanih finansijskih fondova i banaka teških 7,2 milijarde dolara i da je tu operaciju završio prošle godine u januaru prilikom boravka u Majamiju. Ukoliko je to tačno onda je jasno da je predosetio pad, što sa čovekom lukave inteligencije i pune 12. kuće je sasvim prirodno. Milov pad je blizu, od 28. ovog meseca kreće ciklus njegovog drugog Saturnovog povratka. Za neupućene to je mehanizam „žeteoca“ tačnije kako seje tako žanje, a ugrađen je nalik kompijuterskom softveru u samu ličnost i samim tim sudbinu, te ga je nemoguće izbeći. Od tog trenutka kreće njegov strmoglavi pad. Saradnici koje novcem drži uz sebe vrlo brzo će sabrati da im se prođukanovićevski fatalizam ne isplati, te će početi da prave duple dogovore sa novom vlašću i strancima. Iz najbliže okoline kako ukazuje karta dolaze dva svedoka saradnika koji već neko vreme sarađuju sa međunarodnim istražnim organima, što takođe ukazuje 12. kuća. Bivši koalicioni partneri spremaju čerupanje njegove stranke, što se iz iste postavke natalne karte jasno vidi.

  • Zvuči kao scenario dobrog trilera, da li je to zaista moguće u Crnoj Gori?

-Sve je ovo već počelo tokom peroda 2017/18. Kako ukazuje natal ali i mundane karte. Ništa se ne dešava proizvoljno, niti naglo sve je u sticaju događaja. Jedan od ključnih aspekata koje Đukanović ima jesu trigon Meseca i Venere koji mu je doneo popularnost, ali i gramzivost, te koji može omogućiti da pobegne i da u progonstvu polako troši ogroman novac do kog je došao trodecinijskom zloupotrebom vlasti zasnovane na partijskom aparthejdu. U svakom slučaju trka sa vremnenom između otpočinjanja novog Saturnovog ciklusa, te sujete odbačnog i ogorčenog vladara, natalnih aspekata koji ga spašavaju, i zbog kojih će čovek njegovog lukavog instikta jednu nogu držati u avionu, počinje za koji dan.

  • Koja je Vaša konačna prognoza?

-Milo mora pasti! Da parafraziram popularni film. Sudbina je tako odlučila još u momentu njegovog rođenja i sada se to ima ispuniti.

  • Hvala Vam na razgovoru.

-Hvala Vama na zainterosavosti i otvorenosti za neobična znaja koja oblikuju ovaj svet.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *