Rak će se lečiti kao obična infekcija

Metode iz programa “Trejser Iks”, koji vodim u američkom Broud institutu, partneru Univerziteta Harvard i Masačusetskog instituta za tehnologiju u Bostonu, patentirane su, i u maju će moja studija o pozicioniranju i razvoju malignih ćelija kod kancera pluća biti prvi put javno objavljena. Rak pluća kod čoveka je jedna od najsmrtonosnijih bolesti, a ćelije koje mutiraju su veoma heterogene. Cilj studije je da stavi novu “naučnu dioptriju” na način na koji dolazi do mutacije i na to kakvo je njihovo pozicionarinje na plućima obolelih. U kliničkom delu istraživanja bilo je uključeno 800 pacijenata.

Резултат слика за jatropolisAtina za mnoge luka spasa

Nauka ide u dobrom pravcu, ali još nije u stanju da se izbori sa karcinomima, niti zna kako i zašto nastaju. Broj obolelih od raka u svetu poprima razmere epidemije i teško da će se uskoro doći do spasonosne formule i leka. U nadi da će se, ipak, u tome uspeti, obolelima ne preostaje ništa drugo nego da koriste dosadašnja dostignuća medicine, a jedan od tih dostignuća svakako je radiohirurgija i uklanjanje tumora radiohirurškim putem. U Americi i Evropi postoji nekoliko centara koji koriste najsavremenije robotizovane uređaje, kojima se vrlo efikasno, ukoliko pacijent dođe na vreme, uklanjaju karcinomi. Reč je o sajber nožu i tomo terapiji. Takve savremene uređaje poseduju mnogi centri u Americi, a od evropskih prednjače oni u Atini, Londonu i Parizu. Atinski je čak i korak ispred londonskog i pariskog po broju uređaja i velikim iskustvom lekara, a osim toga tretmani su znatno jeftiniji.

Svi oni koji žele da zakažu konsultacije i raspitaju se omogućnostima lečenja u atinskoj klinici mogu to da urade i direktno na broj telefona: ​+381638286185 ili na mejl portala „Tamo daleko“: redakcija@tamodaleko.co.rs, preko koga će u nakraćem roku dobiti potrebne informacije.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *