Ужасне лажи у Америци: У Јасеновцу нису убијани Срби!

У Америци, где се управо приказује филм Гаге Антонијевића „Дара из Јасеновца“, покренута је стравична пропаганда и фабриковање лажи против овог аутентичног филмског остварења. Филм је попут усташког маља погодио у чело све оне који су до сада безочно лагали о Србима.

Највише се буне и гунђају они који су протеклих година креирали лажну причу против Срба као „лоших момака“, јер никако не могу да прихвате истину, и признају властите гнусне лажи које су континуирано ширили у својој антисрпској вишедеценијској хистерији, попут масовних силовања и сличних измишљотина Кристине Аманпур, Роја Гатмана и осталих бјелосвјетских лажова.

Зато је против филма ‘Дара из Јасеновца’ у Америци покренута најпрљавија могућа кампања, након приказивања овог феноменалног остварења у тамошњим биоскопима. Спречава се на филмским страницама да посјетиоци гласају за овај филм, а они то чине масовно, блокирају се налози, пишу наручени коментари.

Неће бити изненађење ако творци антисрпких монструозних лажи усташки концентрациони камп Јасеновац у коме је убијено преко 700. 000 невиних људи прогласе за Санаторјијум за плућне болести! Заборављају да још постоје живи свједоци који су неким чудом преживјели ово царству зла у срцу Европе.

„Угледни“ амерички лист ‘ЛА тајмс’, континуирано учествује у антисрпској хистерији. Објавио је тако тврдњу да у злогласном усташком логору Јасеновац нису убијани ни Срби, ни дјеца, већ да је то био логор само за Јевреје!? Овакав скандалозан текст пун страшних лажи и историјских фалсификата представља јасан покушај саботаже и опструкције номинације српског филма за Оскара.

Коментаришући све ове наводе, редитељ филма Предраг Гага Антонијевић каже да је текст ‘ЛА тајмса’ срамотан и скандалозан. Филмски продуцент Макса Ћатовић каже да је текст у часопису ‘Верајети“, у којем се тврди да је ‘Дара из Јасеновца’ српска пропаганда, злонамјерно темпиран тачно пред номинацију за Златни глобус.

Глумица Љиљана Стјепановић каже да оно што пишу амерички медији нема никакве везе с истином и да се очигледно ради о антисрпској кампањи.

-Мој отац Јово био је у Јасеновцу пуне три године. Чудом неким успио је да преживи. Само њих шездесетак успјело је да оданде извуче живе главе! У том логору су ми убили бабу, дједу и тетку.

Насловна фотографија: Плакат филма „Дара из Јасеновца“ међу америчким филмовима који се приказују у једном од биоскопа у Чикагу

Извор: Страница Војске Републике Српске на Фејсбуку, која је изузетно посећена

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *