У честитки патријарха и Џони Штулић

Његова Светост патријарх српски Порфирије, администратор Епархије загребачко-љубљанске, упутио је честитку Томиславу Томашевићу, градоначелнику Града Загреба, у којој је, поред осталог, изразио жељу да мандат новоизабраног првог човека Загреба буде испуњен просперитетом и благостањем за све Загрепчане, без изузетка.

”Нека би Вама и свим Вашим сарадницима Господ Исус Христос подарио мудрост, снагу и стрпљење да праведно и истинољубиво предводите Загреб и служите Загребу, на задовољство свих његових грађана”, каже се  у честитки Патријарха Порфирија, објављеној на званичној веб страницси Српске праволсавне цркве.

У мору позитивних реакција на овај господски гест нашег патријарха издвајамо ону коју је на фејбуку поделио Ненад Илић, свештеник СПЦ из Холандије.

„, Ово већ говори о сјајном стилу и осећају… Дах свежине и живота у црквеној комуникацији. Патријархова честитка новом градоначелнику Загреба, града у којем је до скора живео. Са све цитирањем `великог загребачког песника, Џонија Штулића`“, написао је отац Ненад.

Слика може припадати текст

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *