Srbija poznatog jutjubera podseća na dinosaurusa

Jutjuber Zakaber je na svom kanalu objavio video u kojem je ilustrovao na šta ga podsećaju evropske zemlje. On je u videu naveo sve zemlje EU, čak i one koje nisu članice, a Srbiju je video kao dinosaurusa.

Simpatičan video, započeo je pitanjem, da li vidite ono što ja vidim u Evropi? A u videu je pitao ljude, da li ikada leže na travi, gledajući u pravcu neba i zamišljajući na šta ga tačno podseća neki oblak.

„Neverovatno je kako nas oblici oblaka podsećaju na neku stvar ili životnju, isto je i sa granicama koje su napravile države“, govorio je u videu.

Odlučio je, zatim, da pokaže na šta ga sve podseća, oblik granica država u Evropi. Naime, prva država sa kojom je krenuo je Albanija, ona ga nekim čudom podseća na kondom. Nakon toga na spisku se našla Jermenija, koja ga podseća na ajkulu, Austrija ga asocira na debelog puža.

Azerbejdžan je prošao bolje, Jutjubera oblik granica ove zemlje asocira na rajsku pticu, Belgija na čoveka koji se moli, a Bosna na raketu.

I dok je Hrvatska tradicionalno ljude podsećala na kiflu, a one optimističnije na golubicu u letu, čini se da je „Igra prestola“ promenila tu percepciju, pa Hrvatska sada ima oblik zmaja. Srbija ga nekako, sa odvojenim Kosovom, podseća na dinosaurusa, a dok ga samo Kosovo asocira na oblik duha. Pogledajte video-ilustraciju jutjubera Zakabera:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *