Srbi su nam stvorili državu, jesu li zato ubijani u Jasenovcu?

Ivan Šušnjar, Hrvat iz Posušja u Hercegovni, vlasnik i urednik portala Poskok, u ime organizacije HERA*, oglasio se povodom odluke Hrvatske vlade da zbrani privatnu posetu predsednika Srbije Aleksandra Vučića Jasenovcu gde je nameravao da položi venac i pokloni se senima zloglasnog ustaškog logora u kome je umoreno više stotina hljada Srba, Roma i Jevreja.

On se predsedniku Srbije izvinio zbog ovog necivilizacijskog potupka, kako je rekao, „sluge, bednika i sitne duše“ Maria Plekovića, a u poruci Hrvatskoj vladi, između ostalog navodi: 1918. niste zaustavljali Aleksandra. Pozvali ste njegovu slavnu vojsku u pomoć, a Srbi su nam potom stvorili prvu hrvatsku državu. Jesu li zbog tog morali biti ubijani u Jasenovcu?

Njegovo saopštenje prenosimo u celini:  

Poštovani  predsjedniče Srbije,  Aleksandre,

ti koji nosiš lijepo i slavno hrvatsko. slovensko , rusko, no i srpsko ime, ime kojim se zvao posljednji hrvatski kralj, Aleksandar Karađorđević, Aleksandar  Srpski,  sin Petra Prvog Mrkonjića, među Hrvatima znanog i kao kralja Osloboditelja, onaj  Aleksandar koji je prekinuo četiri stoljeća osmanskog ropstva nad našim gotovo izbrisanim hrvatskim narodom kojem je prijetila sudbina Armenaca, onaj Aleksandar koji je  uzjahao  prvi među slavnom srpskom konjicom i  skupa sa svojim ocem hajdukom Mrkonjićem izvojevao nam slobodu,  onaj Aleksandar koji je na poziv hrvatskog gospodstva i muževa hrvatskih, nakon raspada okultne monarhije Habsburške, kojoj je srpsko junaštvo zabilo glogov kolac u zločinačko protuslavensko srce, onaj koji je  kao časan vojnik i još časniji vojskovođa ušao sa svojom slavnom srpskom vojskom u najljepše i najslavnije hrvatske gradove dalmatinske obale te tamo s našim pradjedovima po prvi put nakon stoljeća skrivanja podigao hrvatski barjak i u bratskoj slozi pomogao našem narodu da odagnaju talijansku neman s naših obala…

Poštovani predsjedniče Srbije, Aleksandre, izvini što na čelu RH Vlade imamo sitnu dušu i bijednika. Slugu Zlog. Slugu onih koji nam u BiH projektiraju nestanak.

I ne ljuti se na taj mozak i tu ustrašenu dušicu. Taj drhtavac, ta služanjska ljušturica puca i u nas svoju rođenu braću.

A kamo li neće na vas, Srbe,  na odvažnije od dušice njegove i dušica njegovih, na one koji su nam davali slobodu da bi potom od ludila naših kvislinga, austrijskih slugu, spašavali vlastite živote.

Aleksandre naš,  proizvodnja umjetne napetosti na liniji Beograd Zagreb te zavađanje Hrvata sa Srbima dio je stare i ponavljajuće bečke strategije. Oni su se zakleli da se nikad na Balkanu ne smije dopustiti stabilnost dulja od 50 godina i žele da ponovno krvarimo zbog njihovih interesa tu. I kontrole naše mržnje.

Ovaj Plenkovićev prst u oko nešto je što će gazde vlasnici Bečkih dječaka koji se u šali zovu RH Vlada, primjetiti i bogato ih nagraditi.

Ta Srbine, Aleksandre , ti i tvoj narod označeni ste kao ruski proxy. Svaka svađa s vama unosan je profit u Brusselsu  i jamči lijepu budućnost profesionalnim Plenkovićevim sinekuricama.

No ne zamarajte se njime.

Bečki dječak će uskoro biti prošlost, bude li se u Hrvata išta Hrvat pirao a  mi osjećamo posebnu potrebu da vam se ispričamo, zbog činjenice da je nekakvom  bijedniku s Markovog trga Šengen postao važniji od Jasenovca, a patnje srpskog naroda koje je preživio tijekom austronjemačkog genocida nad Srbima i Židovima tu u Hrvatskoj i Bosni nebitne u odnosu na zakone EU.

Ponovno su postali ono što su nastojali da prestanu biti. Konjušarska barunija i protunarodna vlada koja služi interesima EU aristokracije a ne svome narodu.

Stidimo se iz dubine duše Andreja Plenkovića.

Radi se o čovjeku koji je i našim glasovima postao premijer da bi potom pred sveti oltar našeg Vukovara, doveo masovnog istrebljivača Hrvata u Bosni – Šefika Džaferovića.

Pogazivši tako osim Jasenovca i bol najtužnijeg  i najslavnijeg  mjesta hrvatske moderne.

Ponizivši naše heroje, pucavši  mrtve, u  naše Blage Zadre , u naš narod i njegovo dostojanstvo i bol.

O Aleksandre, predsjedniče zemlje Srbije, slobodne i prkosne, čiji je prethodnik bio jedna od najvažnijih figura za opstanak naroda hrvatskog u BIH, i vraćanje prava građanstva istome, znaj:

HERA , revolucionarna konjica za progon Habsburgovaca s hrvatskih njiva i zemlje, nudimo ti slobodan i siguran prijelaz granice na dijelu teritorijakoji je pod izričitom HERA-inom kontrolom.

O Aleksandre, predsjedniče zemlje Srbije, slobodne i prkosne, čiji je prethodnik bio jedna od najvažnijih figura za opstanak naroda hrvatskog u BIH, i vraćanje prava građanstva istome, znaj:

HERA , revolucionarna konjica za progon Habsburgovaca s hrvatskih njiva i zemlje, nudimo ti slobodan i siguran prijelaz granice na dijelu teritorijakoji je pod izričitom HERA-inom kontrolom.

HERA je poručila Plenkoviću da ga smatra neprijateljem roda hrvatskog  kojeg treba što prije katapultirati u Austriju, te su mu zaprijetili uhićenjem čim uđe na prostor pod jurizidikcijom Revolucionarne Konjice.

HERA je, podsjetimo, zapravo antiteroristička, lijeva, revlucionarna, rokoko, minimalizam, virtual signaling antifašistička organizacija koja se bori protiv terora OHR-a u BIH te preostalih članova Al Qaede uglavnom ubačenih u urede stranih ambasada u BIH te u svaku sobu OHR-a.
Nastala je kao reakcija na pljačku Hercegovačke banke, i Ashdownovo jebavanje hercegovačkih maloljetnica po Boračkom jezeru, nakon čegs je Hercegovini oduzeta čast a HERA objavila rat do iznemoglosti i Beču i Londonu.

Ojačala je nakon terorističkih ubojstava Hrvata na tlu Prostora džihada te se sprema potpuno uništiti iduće izbore u BIH ne pojasni li Schmidt, puno prije samih izbora, što će se dogoditi s rasporedom mandata u Domu naroda FBIH i ne bude li to pojašnjenje usklađeno sa zakonima , presudama i Ustavom BIH.

HERA je dala rok Schmidtu da objavi kada će poništiti Petritscheve amandmane, budući da dotični nije imao pravo zadirati u ustavnu jezgru Ustava FBIH.

HERA SE zahvaljuje Krajevini Švedskoj i Japanu na donaciji novih konja, te vladi Ukrajine na donaciji zobi i ječma.

HERA izražava gađenje prema činjenici da Gradsko vijeće mostara, mičući smiješne ulice nazvane po nekakvim dezerterima i izdajnicima, nije našla za shodno dati najbolje ulice Mostara po najvećem sinu Hercegovine. Ustašu, ustaniku vojvodi Mihajlu Ljubibratiću plemenitom, te po Majci Hercegovine i princezi slobodarske Europe Jeanne The Great- Žani Merkusovoj. Hera se pita znaju li političari u Mostaru uopće razlikovati red vrijednosti i što je po njima uopće najveći povijesni događaj ne samo Hercegovine nego i cijelog Balkana, ako to nije slom Osmanskog  carstvao i njegovo odbacivanje na istok.

Naše molitve su sa slavnim ukrajinskim i ruskim narodom, te molimo boga Odina da našu braću obdari mudrošću, i da se koliko je sutra prestanu tući zarad američkih interesa i jedni druge slati Valhalu . Tiofaidih Ar La/Naš dan dolazi! – stoji na kraju priopćenja HERE.

*HERA je, kako se navodi na portalu Poskok, antiteroristička, lijeva, revlucionarna, rokoko, minimalizam, virtual signaling antifašistička organizacija koja se bori protiv terora OHR-a u BIH te preostalih članova Al Kaide.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *