Snima se film o čuvenom srpskom telohranitelju?

Gorana Dželatovića Ajkulu mnogi znaju kao srpskog telohranitelja koji je čuvao najpoznatije ličnosti svetskog džet seta od Madone, do Princa Harija i 50 Centa.

Veliki broj ljudi je komenterasio kako Ajkula ima filmsku biografiju, a kako saznajemo od izvora bliskom telohranitelju – po njegovom životu će se navodno snimati film.

Prema našim saznanjima, u ovom ostvarenju će igrati holivudski glumac Tamer Hasan, koji će tumačiti Ajkulinog najboljeg prijatelja – dok je glavna uloga reservisana za jednu od najvećih holivudskih zvezda, čije ime još nije otrkiveno, tvrdi izvor našeg portala.

Goran se svojim poslom bavi već 26 godina, koliko i živi u Londonu – a svoju karijeru sa poznatima započeo je zahvaljujući glumcu Džejsonu Stejtamu. U London je otišao zbog devojke koju je voleo. Njihova ljubav trajala je do 1998. godine, kada su se i razišli. On je 2012. godine dobio dete s jednom strankinjom, kojom se nije oženio.

Pored toga što je postao otac, te godine je ostvario i vrhunac u karijeri kada je čuvao američki drim-tim u košarci. Imao je najjači ugovor za Olimpijadu u Londonu.

Dželatović je inače najbolji prijatelj Miljka Živojinovića, sina našeg pokojnog glumca Velimira Bate Živojinovića. Na glumčevoj sahrani nosio je krst i veoma ga je pogodila njegova smrt. U više navrata je sedeo i pričao s Batom, a njegove savete uspešno je usvajao.

Izvor: Nova.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *