Сарма, гулаш и српски фолклор у Дубаију

Слика може припадати 3 особеКад после 5100 километара и шест сати лета стигнеш из Веограда у Дубаи, и у граду чудесних грађевина , усред Арапских емирата наручиш сарму, сремски гулаш и српску сарму, онда стварно имаш шта да причаш и пишеш.

Слика може припадати 3 особе, људи стоје и текст који гласи „Taraba PAINTER ANOVIC AKTUELNO FOLK UMETNOS KULTURA POSLOVNI LOR UČLANISEU PRVI KUD UDUBAIJU designed and cademy KONTAKT Aleksandra Branković alkksandra@kctarabu.com Miroslay Andrea Mikulandra, Dircktor,“У Дубаију имате ресторане из готово из свих азијских земаља, али и осталих крајева света. Уз индијске, малазијске, филипинске, кинеске , пакистанске, грчке, италијанске ресторане нашао се и један српски под именом „Сомун“.

Због велике потражње гурманска пљескавица и ћевапи одмах „плану“ па их нема увек на менију, што нас је посебно покварило расположење.

У време наше посете комплетна екипа запослених у „Сомуну“ била је косоока. Међу гостима, за време наше посете, није било Срба, али је на доминантном месту у локалу био плакат – позив за српски фолклор!

Опис фотографије није доступан.

Текст: Предраг Т. Савић/Фотографије: Реља Савић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *