Преминуо Борис Комненић

Глумац Борис Комненић преминуо је после тешке болести у 64. години, објавили су београдски медији. Најпознатију улогу на телевизији Борис Комненић остварио је тумачећи лик Саше Попадића у серији „Бољи живот“.

Првак драме у Народном позоришту у Београду рођен је 29. марта 1957. године у Пули. После гимназије, коју је завршио у родном граду, Комненић је уписао Факултет драмских уметности.

Међу филмским и телевизијским насловима у којима је играо су: „Тајванска канаста“, „Бал на води“, „Шпадијер један живот“, „Горе доле“, „Вратиће се роде“, „Мирис кише на Балкану“, „Синђелићи“, „Апофенија“…

Проглашен је прваком драме Народног позоришта чији је стални члан био од 1984. године.

На друштвеним мрежама глумци се опраштају од свог колеге Бориса Комненића. Глумица Драгана Мићаловић поделила је објаву на Инстаграму.

„Не! Не! Не ти Боћо мој добри!!!! Нисмо се испричали! Нисмо све научили од тебе!!!! Нисмо попили све! Путуј са анђелима, анђеле наш добри! Хвала ти на свему чему си нас научио, на сваком смеху душе који си нам приредио!!! Волимо те и чувамо те заувек!!! Поздрави ми мог старог… Играћемо ми опет негде“, написала је она.

Глумац Александар Срећковић Кубура на свом Инстаграму поделио је Комненићеву слику, а уз то је ставио емотикон сломљеног срца, те је истакао колико му је тешко због одласка драгог колеге.

Од Комненића се опростио и глумац Душан Матејић:

„Воли Вас Ваша „ренесансна личност“, Личности. Путујте с анђелима… Хвала…“

Глумац Дејан Јелача који живи на релацији Београд – Нјујорк опростио се од Комненића, не скривајући неверицу:

„Господе драги… Заменео сам… Борис Комненић…Нека те анђели чувају“.

Од Комненића се опростио и глумац Жарко Степанов.

„Много сам те заволео. Занемео сам. Одмори се, драги Борисе“, поручио је Жарко.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *