Поклон француске девојчице српској деци са Косова

Девојчица Клара из Бретање у Француској удаљена је више од 2.000 километара од наше земље, али је показала да има велико срце које је уз наш народ! Она је послала писмо другарима са Косова и уз то одвојила од своје уштеђевине и послала им 50 евра!

„Зове се Клара, има девет година, живи у Бретањи у Француској и постала је данас најмлађи донатор наше хуманитарне организације „Солидарност за Косово“. Од новца који је добила за Божић, Клара је издвојила 50 евра за децу са Косова и Метохије. Уз то нам је послала дирљиво писмо које вам преносим у целости. Срце ми је пуно због ње и њене огромне љубави коју је показала према својим вршњацима на Косову и Метохији. Мерци Цлара, ду фонд ду цоеур!“, написао је Арно Гујон, познати хуманитарац који такође помаже нашем народу.

„Драга децо са Косова,

Добила сам нешто новца за Божић и срећна сам што могу да га поделим са вама. Са мојим родитељима и моје три млађе сестре се молим за вас и ваше породице. Нека вас Бог благослови. Клара, 9 година, из Плугастела у Бретањи – Француска“, написала је девојчица у писму које је послала.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *