Певала „Не може нам нико ништа, јачи смо од Србије“ ВИДЕО

Наступ певачице Јадранке Барјактаровић у Подгорици, наишао је на осуду на друштвеним мрежама. Онаје, како јављају београдски медији, песму Митра Мирића „Не може нам нико ништа“ отпевала са измењеним текстом, како се чује у видео-снимку подељеном на друштвеним мрежама: „Не може нам нико ништа, јачи смо од Србије…“

Наступ су осудили твитераши, а певачица је овим поводом одговорила за медије, негирајући провокацију:

„Певала сам песму, можда је публика мене мало надјачала. Никада нисам мењала текст, нити речи у песмама, то највише мрзим. Жао ми је што је тако испало“, изјавила је за београдске медије.

У другој изјави, навела је и да неће да се извињава.

„Синоћ сам наступала у Подгорици у једном клубу, и у једном тренутку појавило се око хиљаду патриота који су дошли са скупа који је био организован у Подгорици. Они су тако певали и мене је очигледно понела та атмосфера, па сам и ја поновила за њима. Жао ми је што је све тако схваћено. Ја сам Црногорка, волим своје, а поштујем туђе. Они који ме знају, знају да ништа лоше нисам мислила. Међутим, ко хоће да разуме нек разуме, ко неће, нећу ником да се извињавам“.

На мрежама, уз негативне коментаре, кружи и снимак Јадранке Барјактаровић са митинга ДПС. Корисници ове мреже наводе да на спорном снимку певачица пева: „Да ли ће се икад срести, Србија и Црна Гора? Не, нема збора“.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *