Пао је Мило, пашћеш и ти мала!

Победа опозиције на изборима у Црној Гори одјекнула је регионом и узбуркала друштвене мреже, између честитки и политичких прогноза у старту су простор заузеле форе и мимови на ту тему.

Победа опозиције у Црној Гори славила се и у Подгорици и у Београду, а како то обично бива, највише на друштвеним мрежама. Од поноћи се деле честитке за ослобођење, “Свиће, свиће рујна зора” и мотивационе поруке које су браћа Црногорци послали у свет.

“Нека пане да освјежи”, била je мото опозиције на изборима у Црној Гори, само је једна од њих. Сад кад се то десило pишу се нове песме.

ImageЧак се и Његош од срца смеје, а дух слободе расте ли расте. Неки пораз Мила Ђукановића на изборима доживљавају као личну освету за трауме из детињства, а неки као трачак наде за сопствени љубавни статус и охрабрење за будућност.

Милов пораз виде и као почетак расплета компликованих породичних односе између Србије и њене сестре или почетак заплета. Има и забринутих за здравље Ђукановића, а неки се брину и због нарастајућег утицаја СПЦ. Ипак, кад се све сабере чини се да људе у Србији тренутно највише занима једна ствар, а то је када ће у Црну Гору без теста на корону, преноси део пре свега  духовитих  досетки Нова.рс

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *