Књига о Св. Нектарију на дар Онколошком институту Србије

Свештеник из Ваљева Ненад Андрић са својим пријатељима поклонио је Инситтуту за онкологију и радиологију Србије 460 књига „Чудотворац Свети Нектарије Егински“. О овом хуманом и лепом гесту нешто више смо сазнали лично од проте Ненада.

Директор Онколошког института Милан Жегарац са протом Ненадом Андрићем из Ваљева

-Данас сам на Институту за онкологију и радиологију Србије (ОИРС) захваљујући мојим пријатељима који су помогли штампање књиге и члановима вибер групе „Поштоваоци Светог Нектарија Егинског“ предао 460 књига „Чудотворац Свети Нектарије Егински“ директору Института проф. др Милану Жегарцу по сагласности министарке здравља проф. др Данице Грујичић. Књиге су дар лекарима, медицинским сестрама и пацијентима који лече и који се лече на Онколошком институту Србије – рекао нам је прота Ненад и истакао:

Опис није доступан.

-Господ Исус Христос, молитвама Светог Нектарија да помогне лекарима и пацијентима да исцеле се од тешких болести. Преносим захвалност министарке здравља Републике Србије проф. др Данице Грујичић и директора Института проф. др Милана Жегарца. За све Вас драги пријатељи Господа молим да Вас благослови и награди сваким добром што сте ми помогли да заједно ово добро дело реализујемо! Ваш пријатељ у Христу, свештеник Ненад В. Андрић, клирик Епархија ваљевске, СПЦ.

Опис није доступан.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *