Јапанац засмејао Новака причом о ћевапима

Новак Ђоковић је дан пре меча са Луком Пујем у четвртфиналу турнира у Токију имао један врло занимљив сусрет, који га је прилично забавио и орасположио. Аматерски тенисер из Јапана по имену Јори Јошида остварио је свој сан и упознао најбољег тенисера света, а чак је добио прилику и да одради тренинг с њим и мало спарингује.

Резултат слика за јапанац који обожава новакаКолико симпатични Јапанац обожава првог играча планете говори и то што је због њега почео да учи и српски језик, и прилично га је добро савладао, тако да га разуме, али и говори сасвим добро. У једном моменту током тренинга почео да прича свашта, што је засмејавало Ђоковића до суза.

-Идемо, животиња – продрао се у једном тренутку Јапанац. А по завршетку тренинга њих двојица су почели да причају на српском:

-Ово је јакна „Вориор“ зато што ја волим Ђоковића. Ја једем сарму, ћевапе, сто ћевапа. Све ја једем – рекао је Јапанац.

А кад му је Новак рекао да не једе ћевапе, он је додао:

-Извини!

Овај сусрет са занимљивим Јапанцем, који је због нашег аса дошао у Србију, где је живео пуне четири године, Ноле је описао и на званичном Инстаграм профилу.

„Овај момак ме је тотално одушевио. Инспирисан мојом сезоном 2011. године, питао је оца да ли може да иде да живи у Србију. Отац га је питао да му покаже страст. Овај му је то показао и добио дозволу. 4 године је живео у Панчеву, играо тенис, учио српски и надао се да може да ме упозна и одигра једанпут тенис са мном. То се није догодило за време његовог боравка у Србији али јесте овде у Јапану. Привукао ми је пажњу његов снимак који ми је показао њего пријатељ пре неколико дана овде у Токију. На снимку је причао српски и молио ме да одиграмо тенис једном јер има велику жељу да игра на Гренд Слему. Позвао сам га да погледа мој меч и да после меча играмо тенис. Упознао сам много људи путујући по свету али не знам да ли сам икада упознао неког овако страственог тенисера са толико ентузијазма. Улепшао ми је дан и учинио да доживим јединствено искуство које ми је испунило срце радошћу и срећом. Јако сам се забавио и уживао. Он прича српски одлично и врло је духовит. Ово искуство ме не подсетило колико треба да будем свакодневно захвалан на могућности да тако позитивно утичем на животе многих људи. Благословен сам и почаствован“, написао је Ђоковић.

Погледајте како је изгледао њихов сусрет:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *