Đuričko u popularnoj američkoj seriji

Jedan od naših najpoznatijih glumaca srednje generacije, Nikola Đuričko, pred kraj prošle godine odlučio je da ode u Ameriku, gde se sa porodicom smestio u Los Anđelesu. Tamo je, u centru filmskih zbivanja, posećivao kastinge i jedna se proba pokazala veoma uspešnom. Nikola Đuričko je dobio ulogu u popularnoj seriji “Stranger Things”, koja je jedna od najgledanijih na striming platformi Netfliks.

To je sjajna prilika za srpskog glumca da pokaže svoje umeće i na najvećoj svetkoj glumačkoj sceni.

“Ne smem ništa da otkrivam, nikakve detalje, jer sam pod teškim ugovorom, sem da se pohvalim da je radim. Ne smem majci rođenoj da ispričam. Mogu da kažem da je uloga onako pristojna, srednja je, nije ni najmanja na svetu, a nije ni ogromna. Zaista sam srećan, lepa je i upečatljiva uloga, markantna, odgovara meni i mom senzibilitetu. Nekoj mojoj paleti izražajnih mogućnosti”, rekao je Đuričko tokom gostovanja u podkastu Agelast.

A kada je odlazio u Ameriku, Đuričko na to nije gledao kao na “fatalnu odluku”.

“Na to gledam kao na neku šansu, kao na neko uzbuđenje koje sam sebi zadao, novi izazov u smislu svog glumačkog posla. Ali pošto teško podnosim razdvojenost od porodice, odlučio sam da i njih povedem sa sobom. Supruga će takođe moći da radi, a deca su se već dobro uklopila u novu sredinu”, rekao je Đuričko.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *