Дејан Писаревић остаје најближи сарадник Палме

На редовној изборној скупштини Јединствене Србије у Београду, Дејан Писаревић Писко, приватни предузетник из Милошевца код Велике Плане, изабран је за потпредседника ове странке.

То значи да ће Писаревић и даље остати један од најближих сарадника Драгана Марковића Палме. Писаревић је и у протекле четири године обављао дужност потпредседника ЈС.

Дејан Писаревић Писко са Ђорђем Михаиловићем доскорашњим чуварем Зејтинлика

Ово је још једно признање за овог вредног Милошевца, који уз Дејана Шулкића, једног од потпредседника Нове ДСС, остаје један од двојице плањанских политичара који заузимају највише функције у некој парламентарној странци у Србији.

Писаревић је одборник у Скупштини општине Велика Плана, изабран на изборној листи СПС-ЈС. Од 2008. до 2012. године био је народни посланик у Скупштини Србије. Власник је ауто школе „Писко“ и ресторана „Писколино“ у Великој Плани.

Последњих година широј јавности је познат по томе што је више пута као члан делегације Велике Плане посећивао Зејтинлик, Кајмакчалан, Зебрњак и друга значајна места из српске историје.

-Мало је рећи да смо задовољни данашњом одлуком изборне скупштине. То је велико признање не само Писаревићу већ и општинској организацији наше странке – каже Драган Максимовић, председник Општинског одбора ЈС у Великој Плани.

На седници je Максимовић изабран и за члана Извршног одбора те странке.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *