Злоупотреба црногорских гастарбајтера

Председник ПзП и посланик ДФ Црне Горе, Небојша Медојевић, упутито је писмо министру унутрашњих послова Њемачке господину Хорсту Сехоферу као члан одбора за безбедност.

Медојевић ће такође, слично писмо упутити и министрима унутрашњих послова Швајцарске, Луксембурга и Шведске, његово писмо преносимо у цјелости:

Поштовани господине Министре,

Користим ову прилику да Вас обавјестим да одређени број држављана Црне Горе који су годинама и деценијама гастарбајтери у Њемачкој, у организацији владајуће комунистичке партије ДПС и дијела безбједносних служби, организовано долази на гласање на изборима у Црној Гори, и ако на то немају уставно и законско право.

Наиме, Устав регулише бирачко право само за оне држављане Црне Горе који најмање 2 године стално бораве у земљи. Имајући у виду да ови држављани Црне Горе више од 2 године (а већина више деценија) имају стално пребивалиште и живе и раде у Њемачкој, они по црногорским законима не могу гласати на изборима у Црној Гори.

Користим ову прилику да Вас замолим да искористите ваш ауторитет и механизме које вам стоје на располагању да провјерите ове моје наводе и да санкционишете ово криминално поступање гастарбајтера из Црне Горе који директно учествују у политичкој корупцији за новац црногорске наркомафије.

Ми ћемо Вам доставити имена и презимена ових лица који буду гласали на изборима у Црној Гори који се одржавају 30.08. ове године, и који крше законе и Њемачке и Црне Горе.

За све додатне информације, стојимо вам на располагању.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *