Усијале се мреже: Поруке подршке митрополиту!

Након саопштења да је митрополит Амфилохије позитиван на тесту за корона вирус, друштвене мреже усијале су се од порука подршке. Верни народ на разне начине користи прилику да пожели брзо оздрављење архијереју цетињском.

„Корона добила митрополита, сад је готова! Живеће наш Ђедо још дуго“.

„Победио си сотоне, ослободио нас. Победи и корону. Волимо те“.

„Моли, моли се роде за здравље нашег светог митрополита. Потребне су нам још његове молитве. Готова нису твоја овоземаљска дела, чека те Ловћен, врх и капела“.

„Ишао си на Косово и Метохију кад многи нису смјели ни име да му изговоре, држао опело док су меци летјели на све стране, побиједио за пола године оне који 30 година без имало стида и срама опљачкаше и похараше Црну нам Гору, па како нећеш побиједити један вирус који је од људи, а не од Бога?. Митрополите наш, Ђедо, молимо се за твоје здравље, и чекамо те још јачег и одлучнијег, да завршимо започето“, само су неке од бројних порука.

 

Лидер Праве Црне Горе Марко Милачић такође је посало поруку подршке митрополиту:

На иформацију да је митрополит Амфилохије позитиван на ковид 19 није остао имун ни игуман Високих Дечана Сава Јањић.

Марко Ковачевић, посланик Нове српске демократије у Скупштини Црне Горе такође је послао поруку:

„Не бринем јер и кад одеш тек тад ћеш нам доћи преображен у своју суштину тек тада ти ништа неће моћи они што нам своју нуткају таштину. Но верујем није сада баш то време кад ћемо нови резбарити ћивот мора се још неко посејати семе на врх Ловћена да никне Крст – наш живот.

„Требаш нам још владико! Тек требаш овај напаћени народ ујединити и вратити на пут спасења. Свети Василије Острошки, угодниче Божији, моли Бога да оздрави нашег митрополита Амфилохија…“

Огласио се и политички аналитичар Владислав Дајковић:

„Дубоко ме потресла вест да је наш свети владика Амфилохије позитиван на корона вирус. Молимо се Богу сви заједно за здравље нашег великог митрополита, баш као што се он молио за нас свих ових година“.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *