Упис у школу „Никола Тесла“ у Нијагари Фолс

У Српској школи „Никола Тесла, Нијагара Фолс, у Канади, почео је упис деце за школску 2019/2020. годину, који ће трајати до 15. септембра ове године. Сви они који имају децу предшколског узраста и малишане од првог до осмог разреда могу децу да упишу за наставу на срспком језику.

Фотографија корисника Српска Школа„Позивамо све родитеље који желе да им деца похађају наставу на српском језику у школској 2019/2020
години да своје дете пријаве најкасније до 15. септембра 2019. године. Настава на српском језику одржаваће се у просторијама Westlande Secondary School (5960 Pitton Rd, Niagara Falls, ON L2H 1T5), сваког петка у термину од 17-19:30 часова.

Школска 2019/2020 година у Српској школи “Никола Тесла”, Ниагара Фаллс почиње у петак 27. септембра 2019. године а завршава се у петак 05. јуна 2020. године. Ваше дете можете уписати преко наше мејл адресе: srpskaskola@cogeco.ca односно телефона (905) 321-8201 где ћете нам дати следеће податке: Име и презиме детета, датум рођења, назив редовне школу коју похађа и који разред,  ОЕН, затим вашу пуну адресу, куцни и мобилни телефон.
За децу која су похађала Српску школу “Никола Тесла” претходне школске 2018/2019 године не треба поново слати ОЕН – регистрациони број, односно остале податке (адресу, бр. телефона …) ако се нису променили, само је потребно да нам потврдите да ће ваше дете наставити да похађа наставу у Српској школи и наредне школске године.

Ради што боље организације почетка наставе, односно наше обавезе да сву децу на време пријавимо District School Board of Niagara. Молимо вас да ваше дете пријавите на време, а најкасније најкасније до 15. септембра 2019. године. Деци и наставницима желимо срећну и успешну нову школску годину, годину у којој ће наша Српска школа “Никола Тесла” прославити и мали јубилеј, десет година рада“, набоди се у позиву родитељима.

*Праћење рада допунских школа у дијаспори финансијски  је помогла Управа за сарадњу с дијаспором и Србима у региону Министарства спољних послова Владе Србије

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *