У Сан Дијагу ускоро Теслин клуб

Српски културни центар Сан Дијего ускоро отвара Тесла клуб!

Слика може припадати скулптура„Захвални смо Tesla Science Foundation и Николи Лончару на указаном поверењу и позиву да будемо део овог великог, историјског пројекта“, наводи се на фејсбук страници овог центра из америчког града у Калифорнији и додаје:

„Директорица нашег Центра, Весна Јовановић је у Београду присуствовала радном састанку са неколико представника оснивачког тима: презвитером Оливером Суботићем, аутором књиге Тесла Духовни лик, председником Тесла научне фондације за Србију Зораном Буловићем, вајаром Бојаном Микулићем, проф. др Мирјаном Стојановић из Бања Луке и директором основне школе из Крушевца и председником Тесла клуба Сашом Јевтићем“.

Овај пројекат ће, како се истиче, бити од огромног значаја за сву децу и Србе у Србији и широм света!

„Циљ је да се промовише Теслин научни рад, и његово српско порекло и идентитет, као и да развије иновациони таленат код деце. Ускоро са радом почињу радионице за децу, каo и рад драмске групе, која припрема представу о Теслином животу и раду“, каже се на крају овог поста и позивају сви заинтересовани за рад Тесла клуба или драмске групе, да се јаве на info@serbianccsd.org.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *