У Црној Гори због кокарде хапсе, у Аустралији модни хит

Да је којим случајем Новак Ђоковић играо неки меч у Црној Гори и да се у публици појавила његова навијачица са шајкачом и кокардом у затвор би била спроведена док си рекао кекс. Претпостављам да би ДПС медији, посебно РТЦГ, одмах организовали серију гостовања СУБНОР-а и УБНОР-а и на сва звона упозоравали на великосрпску најезду четника из Београда и свемира!

Међутим, у Аустралији где је пре два дана играо Новак Ђоковић и где је фотографисана његова лепа навијачица о томе нико не размишља на тај начин. Напротив, та слика је обишла свет, а главно питање поводом шајкаче и кокарде није идеолошке природе, него сви желе да одгонетну ко је млада и лепа Српкиња која навија за Новака!

Дакле, оно што је у свету неоспорно код нас дежурни партизански душебрижници подижу на ратни ниво и чупају косе од страха од четника, а носилац листе ДПС-а у Никшићу труби да живи у страху од српских националиста!

И где смо то ми онда у овом погледу! Неће ваљда неко рећи да је Аустралија подлегла великосрпској опсади и да пропагира фашизам. Црногорски пролетери, средите се мало, када већ више не можете да се уjедините са светским пролетерима. Барем онима из Аустралије!

У Мелбурну је било сијасет и осталих српских обelежја, посебно застава. Нисам прочитао да је због тога било ко ухапшен или да је организована емисија о дестабилизацији и окупацији Аустралије!

Нисам приметио да је неко због сликања Новакове навијачице тужио „Еуроспорт“, јер је њену слику послао у читав свет, наводи се у тексту на порталу Српска 24.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *