Српска бројаница из пера проте Ненада Андрића

По благослову Епископа ваљевског г. Исихија изашла је из штампе нова књига протојереја-ставрофора Ненада Андрића „Српска бројаница“. Књига је низ од око тридесет прича и приповетки о Србима и веома занимљивим догађајима у наше дане која је прота задњих 25 година бележио и ткао у писану бројаницу.

О књизи између осталог каже протођакон др Љубомир Ранковић:

-Ново дело оца Неше – Српска бројаница – јесте „књига свтих чудеса“ која ће дотаћи многе устрептале душе и унети им охрабрење и спокој, учврстити веру, окрепити наду, ојачати љубав и посведочити јеванђељску истину да вера ствара чудо а не чудо веру. Од срца препоручујем ову чудесну књигу о чудима која је својеврсни и достојни наставак славног дела Емануел Светог владике Николаја. Ћитајући и пребирајући ову „српску бројаницу“, духовних руковети оца Ненада, сваки читалац кад прочета последњу страницу и реч спонтано ће у духовном усхићењу узвикнути:

„Емануел! Бој је увек са нама и уз нас! Амин!“

Књигу можете поручити лично код аутора о. Ненада на број 0654356801 или мејлом: nenadandricc@gmail.com у Србији, а аутор је шаље и заинтересованим читаоцима у дијаспори. Цена у Србији је 1.000 динара, а за за иностранство 9 €. Издавач је Народна библиотека Осечина.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *