Разочаран сам!

Новак Ђоковић, најбољи тенисер света, огласио се саопштењем након што је Федерални суд одлучио да не поништи одлуку министра за имиграције Алекса Хока да му се укине виза.

Саопштење најбољег тенисера света, које је он послао аустралијским порталу Ејџ, преносимо вам у целости и без измена:

„Желео бих да дам кратку изјаву да се осврнем на резултате данашњег рочишта у Суду. Сада ћу одвојити мало времена да се одморим и опоравим, пре него што дам било какве даље коментаре осим овога. Изузетно сам разочаран пресудом да се одбије моја молба за судско преиспитивање одлуке о укидању моје визе, што значи да не могу остати у Аустралији и учествовати на Аустралијан опену“, саопштио је Ђоковић и додао:

„Поштујем одлуку Суда и сарађиваћу са надлежним органима у вези са мојим одласком из Аустралије. Непријатно ми је што је фокус протеклих недеља био на мени и надам се да сада сви можемо да се фокусирамо на игру и турнир који волим. Пожелео бих играчима, званичницима турнира, особљу, волонтерима и навијачима све најбоље на турниру.На крају, желео бих да се захвалим својој породици, пријатељима, тиму, навијачима, навијачима и мојим сународницима Србима на континуираној подршци. Сви сте ми били велики извор снаге“.

Новаков правни тим саопштио је да се Ђоковић неће жалити на одлуку суда и да ће бити ускоро депортован.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *