Помозимо сада ми добротвору Бранку Антићу!

За великог добротвора Бранка Антића, београдског таксисту су чули многи. Годинама уназад на црногорско приморје потпуно бесплатно на љетовање доводи стотине дјеце из најугороженијих породица са Косова и Метохије.

Ученицима, школама, вртићима, здравственим установама и социјалним случајевима у јужној српској покрајини до сада је испоручио помоћ у вриједности од преко милион евра са својом хуманитарном организацијом „Српска солидарност“. Нема Божића, Вакрса ни Нове године да дјецу на Космету не обрадује поклон пакетићима.

У време пандемије короне шира јавност упознала је Бранка, иначе таксисту из Београда, када је бесплатно превозио здравствене раднике у црвене зоне, па и сам „зарадио“ корону и то тежи облик ковида.

Пуне две деценије он је у хуманитарној мисији која је безгранична. Добитник је безброј признања. Неправда је према овом човјеку да га га је задесила тешка болест која је у међувремену напредовала.

Овог пута Бранку је потребна помоћ. Он је сувише поносан и нема ту црту да јури и помогне себи а за друге то ради и када му не траже… A себе је заборавио помажући другима. Бранка је напала опака болрст, због чега му је одстрањен бубрег, а сада је болест нажалост узнапредовала и метастазирала на плућа.

Бранко који је подстанар у Београду није у стању да зарађује за живот у таквом здравственом стању. Превише је поносан овај људски и морални горостас, а ли му је хитно потребна му је наша помоћ. Ургентно!!!

Чак и да ништа друго није урадио са својом организацијом и донаторима, довољно је што је дао крв 54 пута доборвољно за животе других. А урадио је хуманих дјела да им се броја не зна.

Направио је и стоматолошку ординацију у Великој Хочи, у Метохији. Помагао је свуда људима, и на много начина. Само за Институт за трансфузију крви Србије обезбиједио је више од 1.000 јединица крви.

У колекцији бројних признања има Орден заслуга за народ од предсједника државе Србије, награду за херојско дјело „Деспот Стефан Лазаревић“ Града Београда, плакету „Доброчинитељ“ Владе Србије….

Дакле, удружимо се да сада ми помогнемо великом српском добртовору и човјеку огромног срца!!!

Уплате из иностранства :

   CORRESPONDENTEN BANK FOR EUR INCOMING PAYMENTS                                                                     (Навести ознаку валуте)

          ACCOUNT OF THE BENEFICIARY WITH         

           SWIFT CODE: GIBARS22
           ERSTE BANK A.D. NOVI SAD, REPUBLIKA SRBIJA
           BENEFICIARY      IBAN RS35340000100006435293           

           NAME : BRANKO ANTIĆ                   

          ADDRESS:  DARINKE RADOVIĆ 18/6, BEOGRAD

 

Уплате из Србије

Динарски рачун на име Бранко Антић број 340 32343819 95

Или позивом на број +381 606 616 191

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *