Петру Милатовићу и Дарји Дугиној награда за животно дело

Удружење новинара Црне Горе (УНЦГ)  одлучило: Дарји Дугиној и Петру Милатовићу Острошком награда за животно дјело, годишње награде Игору Дамјановићу, Љубици Гојковић-Вукићевић и Братиславу Стоиљковићу, наводи се у саопштенју УНЦГ, које су потписали председник Тихомир Бурзановић и секретар Иван Милошевић.

Жири Удружења новинара Црне Горе одлучио је да награду за животно дјело за 2022.годину додијели постхумно Дарји Дугиној, (РТ и ТВ Цариград).

Жири Удружења новинара Црне Горе одлучио је да награду за животно дјело за 2022.годину додијели постхумно Дарји Дугиној, (РТ и ТВ Цариград).

Награду за животно дјело за 2022.годину је добио и доајен новинарства Црне Горе у емиграцији Петар Милатовић.

Годишње награде за 2022.годину су добили: Игор Дамјановић (ИН4С), Љубица Гојковић – Вукићевић (Српска ТВ, Прва ТВ) и Братислав Стоиљковић (ТВ АДРИА).

Награду зас најбољу репортажу у 2022.години добио је Дарко Јововић (ДАН)  за најбољу колумну Иван Милошевић (Српска24), док је награду за најбољу фотографију добио Срђан Бољевић (Дан).Награда за најбољи сајт у 2022.годину је припала Удружењу новинара Србије (УНС), док је за најбољи портал у 2022.годину награду добио  Спутник – Србија.Жири УНЦГ је донио и Одлуку да Споменицу 150 година новинарства у Црној Гори (1871 – 19221) додијели Савезу новинара Русије.

Награде ће бити урућене добитницима на рeдовној Годишњој Скупштини Удружења новинара Црне Горе у Подгорици, у понедељак 23. јануара 2023.године  у 12.часова, у Подгорици у Српској кући – Плава сала,  улица: Станка Драгојевића бб (код моста Миленијум).

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *