Novak i Jelena humanitarci decenije

Novak Đoković i njegova supruga Jelena dobitnici su nagrade za „Humanitarce decenije“ koju dodeljuje humanitarna organizacija „28. Jun.

„Predstavnice humanitarne organizacije „28. Jun“ prvom reketu sveta Novaku Đokoviću uručile su u Beogradu specijalnu nagradu ove organizacije za „Humanitarce decenije“, a nagradu su namenili su Novaku, ali i njegovoj supruzi Jeleni Đoković.

“Novak i Jelena predstavljaju pozitivne srpske vrednosti – humanitarnost, hrabrost i klasu – već više od deceniju, kroz svoj humanitarni rad, žrtvu i porodične vrednosti,” objavio je Filip Filipi osnivač ove organizacije na svom Instagram nalogu.

“Velike pohvale zavređuje i njihov tim iz Novak Đoković Fondacije”, dodao je.

Iz ove organizacije za b92 potvrdili su da je ova nagrada Novaku uručena nakon treninga za prethodni meč na Serbia Open-u.

“Izuzetno smo zahvalni na podršci koju su nam svih ovih godina pružali u našem radu. Oni su, kako kao ličnosti, tako i u svom humanitarnom radu, velika inspiracija. U njihovom radu vidimo istrajnost, pravi pristup patriotizmu, očuvanju i pomaganju sopstvenog naroda. Njihova humanost je zaista za divljenje”, rekla je Jovana Malbašić iz humanitarne organizacije 28. Jun, koja je Novaku uručila ovu nagradu.

“Velika čast nam je što smo imali priliku da se lično sastanemo sa Novakom i da mu uručimo nagradu za ‘Humanitarce decenije’, koja je namenjena njemu i njegovoj supruzi Jeleni, a sve to u sklopu obeležavanja deset godina rada naše organizacije”, kaže Jovana Malbašić iz humanitarne organizacije 28. Jun, koja je Novaku juče uručila ovu nagradu.

“Zaista se nadamo da ćemo i u budućnosti ostvariti mnoge neke lepe saradnje”, zaključila je Jovana Malbašić.

Humanitarna organizacija „28. Jun“ ima konsultativni status pri Ujedinjenim Nacijama i ove godine obeležava desetogodišnjicu humanitarnog rada.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *