НИС у Плани гради најмодернију пумпу

Компанија НИС започела је радове на изградњи нове бензинске станице на ауто-путу од Београда према Нишу, код ресторана „Мекдоналдс“, на улазу у Велику Плану. Вредност пројекта износи преко 2.400.000 евра.

Планирано је да нова пумпа буде саграђена до 1. маја, на месту старе пумпе, чије је рушење почело пре неколико дана, тако да ће објекат да буде спреман пре почетка главне туристичке сезоне.

-Постојећи комплекс станице за снабдевање горивом биће у потпуности уклоњен, а на његовом месту нићи ће савремен малопродајни комплекс у новом формату Gazprom бренда, назива „М-траса“. Купцима наших производа, у понуди ће бити стандардна, широка палета горива у продаји на осам точионих места. Новине су: понуда течног нафтног гаса и AdBlue додатка возилима аутоматизованим путем, а међу првима у Републици Србији уводимо могућност пуњења електричних аутомобила – каже Владимир Шањевић, менаџер за припрему и израду планске и урбанистичке документације НИС-а.

Комплекс ће садржати продавницу, ресторан подељен у делове за пушаче и непушаче, модерне тоалете, терасе, игралиште за децу, мултифункционалну справу за вежбање одраслих и допунски простор за седење за путнике који једноставно буду желели да се одморе на овом месту. У НИС-у истичу да су у реализацији овог пројекта имали подршку локалне самоуправе.

-Користимо прилику да се захвалимо на изузетној сарадњи, професионалности и брзини коју су стручне службе ваше општине показале у поступку издавања потребних дозвола за изградњу нове модерне станице за снабдевање горивом – стоји у допису који је из НИС-а стигао у Општину Велика Плана.

Проширење услуга довешће и до отварања нових радних места. Планирано је да уместо досадашњих девет на бензинској станици НИС-а буде 20 запослених.

Текст: Душан Марић (Србијаисрпска.рс)

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *