Na crnogorskoj plaži „naplaćuju“ i „neću ništa“

Turistička sezona je na izmaku, ali fejsbuk stranica Podgorični vremeplovuprkos tome svakodnevno objavljuje urnebesne prizore i događaje iz popularnih letovališta.

Ovog puta su objavili sliku računa iz jednog kafića na Jazu koji je mnoge nasmejao. Sigurno je da zaposlene u kafićima na plažama iritira kad turisti zauzmu ležaljke i onda poruče samo jedno piće za ceo dan. S druge strane, postoje i oni posetioci koji piće uopšte ni ne naruče uz čuveno „Neću ništa“.

Ugostitelji su ovog puta rešili da nadmudregoste, pa su u kasu ubacili novi artikl koji se upravo tako zove – neću ništa. Na slici se vidi da neću ništa košta 50 centi, a ukupan račun za tri „neću ništa“ je 1.5 evro. Potpuno očekivano, komentari su bili zabavni i duhoviti.

„Fora bi bilo napraviti koktel i nazvati ga neću ništa“; „Neću nista, samo šifru od interneta“; „Daj nam po jedno neću ništa i za ovaj sto do nas isto ništa“; „Nego šta? ‘Neću ništa“ i ‘daj mi samo čašu vode sa dosta leda“, samo su neki od komentara ispod objave.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *