Marijina „Molitva“ iz srca Beograda

Marija Šerifović je nastupala na specijalnom evrovizijskom programu „Europe Shine A Lihgt“ , a celi svet je video i jaku poruku iz srca Beograda!

Marija je pre tačno 13 godina pobedila na Evroviziji u Helsinkiju sa pesmom „Molitva“. Ona je izvela ovu numeru. Pogledajte ovu prelepu pesmu i kadrove Beograda:

Marija je pre nastupa poručila da je počastvovana što će biti deo ovog programa i što su baš „Molitvu“ uvrstili u ovogodišnji evrovizijski muzički specijal.

„Zaista sam počastvovana što je EBU na čelu sa ovogodišnjim executiv producentom kontaktirao Javni Servis Srbije i što su baš „Molitvu“ uvrstili u ovogodišnji evrovizijski muzički specijal. Ponosna sam i što je pobednička pesma Srbije prepoznata kao važna, da putem novog koncepta pošaljemo jasne poruke celoj Evropi!Kompletna ekipa je odradila zaista maestralno svoj deo posla, radili smo sa najsavremenijom opremom, dok sam gotovo sigurna da su zabeleženi najlepši kadrovi srpske prestonice“, istakla je beogradskim medijima ova pop zvezda.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *