Криви смо!

Достојанствено смо изашли испред цркве да бранимо светиње – Криви смо!
Достојанствено носили свијеће и иконе – Криви смо!
Достојанствено носили црквене барјаке и заставе – Криви смо!
Достојанствено ишли на литије и мирним молитвеним ходом бранили светиње – Криви смо!
Достојанствено пјевали пјесме – Криви смо!
Достојанствено на ауто литијама протестовали – Криви смо!
Постили и причешћивали се – Криви смо!
Дијелили објаве и фотографије на друштвеним мрежама – Криви смо!
Бојали мурале у три боје најљепше на свијету – Криви смо!
Пјесници који пишу пјесме – Криви су!
Криви смо зато што смо Срби!!!!Криви смо зато што смо Православци!!! Криви смо зато што смо Божија дјеца!Криви смо зато што смо Христови војници!Криви смо зато што смо спремни својим животима да бранимо наше светиње!
А ко то нас осуђује и ко нам пресуђује!?
Суди нам Та “друга“ страна коју су сами направили јер смо ми за њих постали Они, суде нам и пресуђују а не знају да је Господ једини судија! Хапси наше свештенство,нашег Митрополита и Владике и све оне који нису они! На подмукао и кукавички начин као хорде нападају младиће, пребијају их, дају отказе, уцјењују, пријете, ућуткују глас истине и глас слободе, изазивају пожаре,а кад смо већ код њих, још се није расветлио случај паљења Которских бедема. Једино тада су неспособни у откривању починитеља а како и не би јер кривично дјело је неупоредиво и не могу сами себе да хапсе и зато што је то друга страна! А ко чини ту другу страну!? Криминалци,дилери, лопови,  лажови, милионери, лицемјери, преваранти, богохулници, сотоне, сатанисти, шпијуни, продане душе, отимачи!!!
Због наше дјеце, због наших предака, због наших потомака, због нашег идентитета, због наше вјере, због наше прелијепе Црне Горе, због наше Српске Православне Цркве, бићемо увијек “криви“ јер нећемо никада престати да будемо оно што већ јесмо, никада нећемо бити оно што сте ви и никада вам нећемо дати наше Светиње! НЕ ДАМО СВЕТИЊЕ!!!
У памет се браћо и сестре и на изборима ми или они!Ми одлучујемо о нашој судбини!Слога биће пораз врагу!!
Извор: Михољски збор (Фејсбук страница)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *